Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate De ce tot mai multi antreprenori aleg sa foloseasca un roll-up?

De ce tot mai multi antreprenori aleg sa foloseasca un roll-up?

0
0

Sistemele expozitionale, precum acest roll-up, sunt ideale pentru afisarea indoor si outdoor. Acesta este un sistem de afisare care este foarte usor transportat, fiind un mecanism utilizat la scare larga de tot mai multi amatori si profesionisti.

Cum aleg cel mai bun roll-up si care sunt avantajele acestuia?

roll-up

De obicei, un roll-up este confectionat din aluminiu, fiind un mecanism retractabil care are rolul de a sustine bannerul care este la randul lui un material grafic folosit cu scop publicitar. Modul in care acesta este construit este unul simplu, astfel ca, asa cum ii spune si numele, bannerul este sustras in mecansimul mentionat anterior si este apoi asezat in pozitie verticala, sustinut cu ajutorul unei tije din aluminiu.

Rezultatul este format dintr-un roll-up vertical care poate sa fie amplasat si expus in orice locatie si pe orice suprafata fara a avea nevoie si de alte accesorii. Asa cum mentionam anterior, acest roll-up de la Marele Print este tot mai des folosit de o gama larga de antreprenori, mai ales datorita caracteristicilor pe care le ofera.

  1. Portabilitate – Fara doar si poate, aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici pe care le are un roll-up. Intreg mecanismul din care este confectionat nu depaseste mai mult de 2-3 kg, iar amplasarea bannerului se face atat de simplu, incat nu vei avea nevoie si de alte persoane. Acesta vine cu o caseta speciala unde vei putea sa il bagi, dupa folosirea acestuia. Asadar, intreaga operatiune de transportat si depozitat dureaza mai putin de un minut.
  2. Versatilitate – Ceea ce il face atat de atractiv este faptul ca versatilitatea se numara printre principalele caracteristici cu care se mandreste acest sistem expozitional. Pe langa ca se poate amplasa in mai multe locuri, acesta poate indeplini si mai multe roluri in acelasi timp. Acestea se folosesc cel mai des in cadrul campaniilor de promovare, fie pentru promotiile de sezon sau pentru a promova un nou produs. Cel mai adesea se foloseste in cadrul evenimentelor, expozitiilor sau in salile de conferinta.
  3. Expunere – Prin intermediul acestui sistem expozitional ai posibilitatea de a-ti scoate in evidenta afacerea in fata unui numar mult mai mare de persoane. Garantat vei atrage mai multe priviri asupra produselor sau serviciilor tale cu ajutorul unui roll-up!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …