Acasa Comunicate de presa Afaceri De să alegem un ciocan de dulgher din oferta Tolsen

De să alegem un ciocan de dulgher din oferta Tolsen

Comentariile sunt închise pentru De să alegem un ciocan de dulgher din oferta Tolsen
0

Profesioniștii știu să facă deosebirea între diversele tipuri de scule pe care le utilizează în lucrările lor. Dar chiar și ei se încurcă atunci când au de ales între mai multe subtipuri ale aceluiași tip de sculă. De exemplu, una dintre alegerile cele mai complexe privește ciocanele de dulgher, care deși poartă același nume și, în general, arată la fel, sunt de mai multe feluri.

În general una dintre funcțiile principale ale unui ciocan de dulgherie este să te ajute să scoți ușor cuiele din lemn, plastic sau alte materiale mai puțin dure, dar și să poți desprinde ușor balamale și alte piese care au fost cândva montate pe suprafața sau obiectul care urmează să fie reparat. Ciocanele de dulgher sunt disponibile într-o gamă variată de prețuri și mărimi în toate magazinele de bricolaj. Unele au mâner simplu de lemn, altele au mâner cu grip din cauciuc sau un alt material asemănător.

De obicei ciocanele sunt destul de rezistente pentru lucrări ocazionale, de tip „hobby”, dar lucrurile se schimbă drastic atunci când avem nevoie de un ciocan rezistent pentru uz profesional, de zi cu zi. Nici un ciocan pe care îl putem găsi în magazinele de bricolaj nu rezistă unei utilizări intensive. De aceea profesioniștii trebuie să apeleze la un furnizor de scule profesionale, cum este Tolsen. În oferta Tolsen se găsesc trei feluri de ciocan de dulgherie:

ciocan de dulgherie cu vârf curbat: este ciocanul clasic pentru dulgheri. Vârful metalic are două capete: un capăt rotund folosit pentru bătutul cuielor și un capăt despicat, cu două gheare curbate, folosit pentru scoaterea cuielor, șuruburilor etc. Privit din profil vârful însuși este ușor curbat, pentru a distribui mai eficient greutatea loviturii. Unele ciocane au capătul de lovire zimțat pentru a atenua șocul loviturii în materiale precum piele sau plastic. Mare majoritate a modelelor au și un magnet inserat în capătul de lovire. Cu ajutorul acestui magnet cuiul poate fi fixat mai bine în poziția de batere. Ciocanele de acest tip se comercializează în mai multe variante de mărime și greutate. Cu cât ciocanul e mai greu cu atât lovitura e mai puternică și mai precisă.

ciocan de dulgherie cu vârf drept: în mare este asemănător ca formă cu ciocanul cu vârf curbat, doar că ghearele din vârful folosit la despicări sunt mult mai drepte. Este mult mai eficient atunci când avem nevoie să despicăm lemnul, plasticul etc. Vârful despicat este mult mai puțin curbat și se folosește ca și pană atunci când trebuie să desprindem două plăci de lemn, o lipitură foarte dură etc. În plus vârful despicat ne ajută să găurim sau să forțăm distrugerea suprafeței pe care avem de efectuat o lucrare. Ciocanele cu vârf drept sunt mai grele decât cele cu vârful curbat pentru că de obicei sunt utilizate la lucrări mai dificile.

ciocan de dulgherie de tip francez: este asemănător cu ciocanul cu vârf drept, dar poate fi utilizat atât în lucrări de tâmplărie cât și în lucrări de demontare și distrugere. În plus, sunt mai grele și sunt asemănătoare cu un ciocan obișnuit, profilul vârfului fiind de tip paralelipipedic. â

Având în ofertă o gamă completă de ciocane de dulgherie Tolsen poate satisface toate cerințele tâmplarilor profesioniști, indiferent de lucrările pentru care se specializează ei. Iată care sunt câteva atuuri importante ale alegerii unui ciocan din gama Tolsen:

– toate sculele Tolsen sunt verificate profesional în ateliere de specialitate, îndeplinind cerințele tehnice pentru uz profesional atât din America de Nord, cât și din Europa;

– Tolsen este o marcă originară din China, din inima metalurgiei chineze, Zhangjiagang (lângă Shanghai), acolo unde sunt fabricate milioane de produse pentru branduri europene și americane de mare prestigiu;

– gama de scule Tolsen FX este deținătoarea certificării germane GS – Geprüfte Sicherheit („Siguranță testată”) . Spre deosebire de marcajul CE, GS certifică faptul că purtătoarele acestei mărci au fost testate în condiții reale de lucru de o autoritate a unui stat membru (marcajul CE certifică doar faptul că o marfă respectă din punct de vedere tehnic cerințele europene cf. documentelor de import). Marcajul GS nu poate fi „cumpărat” și nu poate minți în privința calității pe care o au sculele și uneltele purtătoare.

În acest moment Tolsen Tools este un nume respectat pe cinci continente. În România sculele Tolsen sunt importate de Globela Trade și sunt disponibile pe magazinul online oficial: Tolsentools.ro și în siturile și rețelele de distribuție partenere.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de andamira
Arata mai multe articole din categoria Afaceri
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Ventsys a adăugat în portofoliul de produse gama de aparate de aer conditionat Daikin

Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, …