Acasa Comunicate de presa De ce sa cauti Cartea lui Michelle Obama pe rafturile cu carti la reducere

De ce sa cauti Cartea lui Michelle Obama pe rafturile cu carti la reducere

Inca de cand a fost tiparita aceasta carte este cautata pe rafturile cu carti la reducere pentru a fi citita, datorita reclamei primite atat in SUA cat si in intreaga lume.

Specialistii de la https://www.printrecarti.ro/ explica de unde provine aceasta dorinta a pasionatilor de lectura pentru a citi aceasta carte.

Una dintre cele mai bune carti al reducere

Prima doamna a Americii scrie o carte. Dar nu orice fel de carte, ci una in care povesteste, cu detaliile pe care le poate oferi, viata pe care a avut-o in cel mai ravnit loc din lume. Cartea lui Michelle Obama este o carte in care autoarea pune suflet, mai ales pentru ca povesteste despre propria viata, despre idealurile pe care le-a avut inca din copilarie, despre ce a insemnat pentru ea experienta la Casa Alba, despre asteptari, deziluzii, despre cum a reusit sa vada lumea prin ochii conducatorului unei lumi. Povestea mea nu este numai despre Michelle Obama ca om si ca sotie de presedinte, ci si despre presedinte insusi, despre alegerile pe care au fost nevoiti sa le faca pentru a gasi cele mai bune solutii la probleme de o importanta mondiala.

Povestea vorbeste despre Michelle Obama copilul, studenta cu aspiratii, omul cu nevoi specifice, sotia de presedinte, mama celor doi copii carora isi doreste sa le ofere o educatie in deplina libertate. Vorbeste despre aspiratii, dorinte, temeri, descrie viata asa cum o percepe si umanitatea asa cum este si asa cum si-ar dori sa fie. Povesteste despre gesturi care par neinsemnate dar pe care spera sa le faca sa schimbe realitatea cruda, lasa cititorul sa intre in culisele vietii de presedinte, de sotie de presedinte, dar stie unde trebuie puse limitele pentru ca cititorului sa nu i se ofere mai mult decat este nevoie.

Carti la reducere | Anticariat online | Printrecarti.ro

carti la reducere

Cartea lui Michelle Obama este recomandata celor care iubesc genul autobiografic, celor care vor sa citeasca si in acelasi timp sa isi imbogateasca cultura generala, celor care vor sa treaca dincolo de limita impusa de fictiune pentru a patrunde intr-o realitate a autoarei asa cum alege ea sa o descrie cititorului. Povestea mea este povestea unei deveniri, asa cum o sugereaza si titlul in original al cartii.

Aceasta carte poate fi gasita cu greu intr-un anticariat online, insa la Printre Carti totul este posibil, iar cititorii ar trebui sa incerce. Chiar daca poate nu vor gasi aceasta carte, cu siguranta sunt si alte titluri care le vor atrage atentia.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…