Acasa Comunicate de presa De ce să alegi inoxul pentru bucătăria ta?

De ce să alegi inoxul pentru bucătăria ta?

Atunci când îţi amenajezi locuința, îţi dorești ca rezultatul final să fie o casă primitoare, plăcută, dar şi practică, sigură şi sănătoasă. Spaţiul bine organizat, mobilierul funcţional, aparatura electrică de ultimă generaţie, materialele de calitate superioară, toate au rolul de a spori calitatea vieţii şi de a-ţi asigura un mediu casnic sănătos. Indiferent de specificul componentelor care fac parte din amenajarea ta interioară, un aspect extrem de important este cel al materialelor din care sunt fabricate.

Inoxul

Inoxul este unul dintre materialele revoluţionare, care tinde să devină alegerea cea mai inspirată atunci când îţi amenajezi casa, în special bucătăria. Fie că este vorba de rafturi inox, mese de lucru din inox, recipiente, aparatură sau ustensile de lucru, inoxul îşi va dovedi în foarte scurt timp utilitatea şi importanţa în bucătăria casei tale.

Caracteristicile inoxului în spaţiul domestic

Inoxul reprezintă un aliaj pe bază de fier, carbon, crom, nichel şi molibden. Acest aliaj variază în funcţie procentajului elementelor componente, fiind caracterizat printr-o rezistenţă la coroziune extrem de mare, aspect care îl poziţionează într-o postură fruntaşă pe lista materialelor recomandate în amenajarea bucătăriilor.

Apelând la confectii metalice, te poţi bucura de această caracteristică remarcabilă, indiferent de proiectele tale de design interior destinate amenajării bucătăriei, cămării, pivniței sau a oricărui spațiu în care depozitezi alimente, produse şi accesorii specifice domeniului alimentar. Astfel, inoxul devine materialul recomandat în bucătărie, deoarece deţine rezistenţă mare în faţa coroziunii, este dur, nu se taie şi nu se sparge și nu permite imixtiunea altor elemente dăunătoare. Totodată, defavorizează dezvoltarea bacteriilor, un aspect esenţial pentru locurile în care se prepară şi se serveşte mâncarea.

Inoxul în bucătărie

Inoxul adoptat în bucătărie te va ajuta, în primul rând, să transformi această încăpere într-un spaţiu sigur, foarte uşor de igienizat, propice manevrării, preparării şi depozitării produselor alimentare. O masă de lucru fabricată din inox, va deveni suportul cel mai practic pe care vei putea efectua o serie de operaţiuni alimentare. 

Chiuvetele şi spălătoarele din inox, boilerele, rafturile de depozitare şi blaturile din inox, ustensilele şi accesoriile, toate acestea vor transforma bucătăria ta într-un mediu sigur, practic şi eficient, uşor de folosit, simplu de curăţat şi de igienizat. 

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Utilajele de sudat tip flash-butt – pentru proiecte feroviare calitative și durabile Utila…