Acasa Comunicate de presa Sanatate De ce este ideal sa faci niste analize ginecologice anual

De ce este ideal sa faci niste analize ginecologice anual

0
0

Mai multe despre analize ginecologice

analize ginecologice

Consultatia ginecologica si analize ginecologice efectuate la timp va poate salva chiar si viata. In plus, daca timpul este cea mai mare problema a ta, acum poti sti ca acest tip de consultatie dureaza foarte putin. Avand in vedere ca aceasta este o problema de rutina, nu este deloc dureroasa. Deci nu aveti de ce sa nu va programati chiar astazi.

Prima consultatie ginecologica are un mare impact asupra vietii unei femei. In timpul primei consultatii, femeile vor primi multe sugestii, in special cele legate de sex. Prin urmare, se va putea proteja pe cat posibil si va putea evita multe posibile boli. Daca acest consult merge bine, o femeie va fi mult mai usor sa discute despre problemele ei medicale cu un specialist. Acesta este motivul pentru care medicul ales joaca un rol foarte important. Mama fetei trebuie sa fie interesata de diversi medici de pe piata pentru a-i alege pe cel mai bun pentru ea.

Cand trebuie efectuat primul consult ginecologic?

De obicei nu exista o data anume pentru consultatia ginecologica, dar se recomanda aranjarea acesteia dupa prima menstruatie.

Prima consultatie pentru analize ginecologice este foarte importanta pentru o fata, deoarece medicul ii va da cele mai bune sfaturi pentru ca fata sa ramana sanatoasa in cele mai bune conditii. In plus, daca pacientul are incredere in medic, ii va fi mai usor sa-i ceara ajutor pentru a rezolva problemele viitoare. Prin urmare, se recomanda sa aveti prima consultatie pe la 13 si 15 ani.

Cel mai important lucru este sa aveti consultatii ginecologice regulate. Orice femeie careia ii pasa de sanatatea ei va lua acest lucru in considerare. Dar dincolo de asta, in unele cazuri, este important sa efectuati aceasta consultatie:

  • Primul simptom este daca sangerezi in afara menstruatiei. Acest lucru nu este deloc normal.
  • Daca gasesti anumite leziuni genitale, acesta este un semn ingrijorator si este absolut necesar sa faci o programare la un ginecolog.
  • Nu in ultimul rand, daca gasiti un miros neobisnuit in secretiile vaginale, aceasta indica faptul ca este necesara o examinare.

Cabinetul de ginecologie din clinica RomGerMed va asteapta consultatia!

Personalul medical RomGerMed va va oferi servicii medicale de calitate. Apeland la clinica RomGerMed, vei primi cel mai bun ajutor, iar expertii lor te vor trata cu profesionalism si daruire.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Certificarea ISO 9001: Standardul pentru Managementul Calitatii

Certificare ISO 9001 este un standard international recunoscut pentru managementul calitat…