Acasa Toate categoriile Curatarea saltelelor la domiciliu de catre o echipa profesionala

Curatarea saltelelor la domiciliu de catre o echipa profesionala

Daca nu ati curatat niciodata salteaua patului pe care il folositi cel mai frecvent, este posibil ca acesta sa fi adunat celule moarte ale pielii si acarieni, elemente care nu promoveaza deloc sanatatea si un somn odihitor.

Stiind cum sa curatati corect o saltea va poate ajuta sa dormiti mai bine noaptea. Pur si simplu, aspiratul nu este suficient, iar pentru alte operatiuni nu aveti instrumentele necesare. In acest caz, ar putea intra in actiune echipa Curatam Pe Loc, o companie care ofera servicii de curatare saltele la domiciliu si nu numai.

Intr-adevar, primul pas in operatiunea de curatare a unei saltele este aspirarea acesteia. Daca faceti acest lucru in mod constant, s-ar putea sa nu vedeti vreo diferenta, insa daca va veni o echipa profesionala cu instrumente si produse specifice acestei activitati, s-ar putea sa fiti uimit de cat praf si murdarie pot iesi dintr-o saltea curatata frecvent.

Urmatorul pas ar fi curatarea profunda a saltelei, insa pentru ca acest lucru sa aiba loc in conditii de siguranta, trebuie sa oferiti echipei cat mai multe detalii despre salte. Detaliile constau in descrierea continutului saltelei. In functie de materialele din care este confectionata, se vor alege detergentii si instrumentele folosite la curatare. In principiu, se va folosi un aspirator cu injectie-extractie care va permite curatarea in profunzime a saltelei. O alta modalitate de a o curata ar putea fi aburul fierbinte aplicat cu presiune. Acesta indeparteaza atat petele si murdaria, cat si acarienii sau ouale acestora.

Curatare saltele la domiciliu | curatare fotolii la domiciliu | curatampeloc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Instumentele profesionale, detergentii adaptati materialelor, dar si tehnicile de aplicare, pot asigura succesul in ceea ce priveste curatarea eficienta a unei saltelei. Daca doriti sa aplicati un tratament similar saltelelor dumneavoastra, accesati cu incredere http://curatampeloc.ro/ si solicitati o programare. O echipa se va deplasa la adresa specificata si va aplica tot ce ati stabilit.

In afara de curatarea saltelelor, Curatam Pe Loc mai are competente si in curatare fotolii la domiciliu dar si curatarea tapiteriei auto. Toate serviciile sunt asigurate de un personal instruit, asa ca rezultatele nu pot fi altfel decat multumitoare pentru toti clientii!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Cel mai bun Soft Retail pentru magazinul tau

Antreprenorii care conduc o afacere din domeniul comertului, respectiv un magazin, vor ave…