Acasa Comunicate de presa „Cumpar carti de orice fel” – anuntul la care sa raspunzi afirmativ cand reorganizezi biblioteca

„Cumpar carti de orice fel” – anuntul la care sa raspunzi afirmativ cand reorganizezi biblioteca

Nu putini sunt pasionatii de lectura care isi aloca din cand in cand cateva ore pentru a face curat in biblioteca, adica pentru a sorta cartile si pentru a mai elibera spatiu pe rafturi pentru a aduce noi carti in viitorul apropiat.

Atunci cand reorganizeaza biblioteca, pot pune deoparte cartile vechi pe care nu le mai citesc sau cartile care nu sunt pe placul lor. Daca vor sa le vanda, au la indemana anunturile de tipul „cumpar carti de orice fel”, care le ofera oportunitatea de a obtine bani pe cartile de care nu mai au nevoie.

Cine poate sa raspunda la anuntul „cumpar carti de orice fel”?

Anunturile vin din partea anticariatului si se adreseaza unui public larg, adica oricarui proprietar de carte. Poate fi vorba de un student, de un colectionar de carti, de o persoana pasionata de un anumit subiect pentru studiul careia a achizitionat o multime de carti sau enciclopedii sau chiar de persoane juridice, cum ar fi o editura sau o librarie.

Cumpar carti de orice fel | Cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

cumpar carti de orice fel

Astfel, la acest anunt, care poate aparea si sub forma „cumparam carti din toate domeniile”, poate raspunde oricine se afla in posesia unor carti pe care vrea sa le vanda rapid, fara costuri suplimentare sau deplasari.

Cand sunt ridicate si platite cartile vandute la anticariat?

Vanzarea cartilor din confortul casei este acum posibila, datorita anticariatelor care au introdus serviciul de achizitie carti direct de la domiciliul persoanelor interesate sa vanda. Cei care aleg sa isi vanda cartile la Anticariat-Carti.com stabilesc impreuna cu anticarii momentul ridicarii volumelor, acestia fiind disponibili sa se deplaseze inclusiv in weekend.

Plata cartilor se efectueaza imediat dupa evaluarea cartilor, care este gratuita. Acesta este un avantaj important care le aduce vanzatorilor un venit suplimentar pe loc, fara ca ei sa fie nevoiti sa faca vreo deplasare sau sa indeplineasca prea multe conditii in afara de faptul ca volumele trebuie sa fie in stare buna.

In concluzie, reorganizarea bibliotecii poate deveni profitabila prin vanzarea cartilor vechi sau a celor care nu mai corespund cu interesele actuale ale cititorului la Anticariat Carti, unde banii se primesc imediat dupa evaluarea cartilor, ambele proceduri avand loc la domiciliul vanzatorului de carte.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…