Acasa Toate categoriile Cum trebuie să curățați interiorul mașinii pentru a opri răspândirea coronavirusului?

Cum trebuie să curățați interiorul mașinii pentru a opri răspândirea coronavirusului?

Este posibil să vă spălați frecvent pe mâini, dar coronavirusul se poate răspândi dacă nu curățați în mod corespunzător interiorul vehiculului.

Este posibil să vă spălați frecvent pe mâini, dar coronavirusul se poate răspândi dacă nu curățați în mod corespunzător interiorul vehiculului.

Cum vă puteți igieniza mașina fără a face rău interiorului?

După cum ați putut ghici, si in masina puteti folosi săpun. Nu contează ce fel de săpun, așa cum dumneavoastra procedati deja in propriea gospodărie, potrivit spuselor centrelor de ichirieri masini.

O simpla aplicare de săpun va anihila orice virus în mașina dvs. și este puțin probabil ca săpunul să vă degradeze suprafețele interioare așa cum pot face mulți agenți de curățare”.

Dezinfectantul de mâini și șervețele dezinfectante sunt, de asemenea, sigure pentru a fi utilizate pe suprafețele vehiculului dvs., potrivit spuselor mecanicilor de la Auto Almira service reparatii casete de directie. Utilizarea produsului de curățare a pielii după curățare și uscare este recomandată pentru mașinile cu interioare din piele, conform spucselor acestora.

Dacă aveți un ecran tactil în vehicul, cel mai bine este să îl curățați cu o cârpă din microfibră, pentru evitarea degradarii acestuia.

Dar orice faceți, nu folosiți înălbitor (cu continut de clor) in vehicul pentru igienizare. În timp ce poate ucide virusul, acesta va deteriora suprafețele mașinii în acest proces, a informat Arcom Auto Service.

Arcom este o vopsitorie auto in Bucuresti si a spus că domeniile de subliniat în ceea ce privește curățarea includ cotiere, ecrane de afișare, suporturi pentru pahare, guri de aerisire și mânere pentru uși. Însă cea mai importantă parte a vehiculului dvs. pentru a se freca este volanul.

Vă recomandăm să petreceți timp suplimentar de igienizare pentru volan, acesta are de patru ori cantitatea de germeni si posibili virusi găsiți pe un scaun de toaletă de exemplu”

De asemenea, vi se recomandă să vă curățați mâinile înainte și după ce detaliați vehiculul.

Incarca mai multe articole similare.
  • German Kulturhaus vă învăța germana de acasă

    Limba germană reprezintă un plus considerabil în plan profesional, iar German Kulturhaus, …
Arata mai multe articole de germankulturhaus
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

German Kulturhaus vă învăța germana de acasă

Limba germană reprezintă un plus considerabil în plan profesional, iar German Kulturhaus, …