Acasa Toate categoriile German Kulturhaus vă învăța germana de acasă

German Kulturhaus vă învăța germana de acasă

Limba germană reprezintă un plus considerabil în plan profesional, iar German Kulturhaus, institutul specializat în predarea limbii germane, introduce o ofertă variată de cursuri online.

echipa german kulturhaus cursuri online germana
Profesoarele de limba germana German Kulturhaus

Pe fondul crizei de coronavirus, am considerat că cea mai bună soluție pentru a permite în continuare doritorilor să studieze limba germană este să ținem cursurile la distanță. Această variantă, privită inițial ca o constrângere, s-a dovedit a fi foarte apreciată de cursanții actuali.

Învățare și perfecționare continuă

Capacitatea de adaptare precum și abilitatea de a învăța lucruri noi sunt două elemente cheie în societatea de azi. Astfel, să începi un curs de limba germană constituie un avantaj pentru dezvoltarea unor capacități esențiale pe piața forței de muncă actuale. Cunoștințele de limba germană reprezintă astăzi mai mult ca oricând un punct forte în CV-ul oricărei persoane.

De ce German Kulturhaus?

German Kulturhaus pune la dispoziția cursanților servicii de înaltă calitate, module de învățare pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.  Adaptându-se nevoilor actuale, German Kulturhaus oferă cursuri 100% online, cu posibilitatea unui program flexibil.

Cum se desfășoară cursul online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

Cui ne adresăm?

Cursurile de limba germana organizate de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

  • să își construiască o carieră de succes
  • să își crească șansele pe piața forței de muncă
  • să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Așadar, pregătește-te din timp datorită cursurilor online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați pagina de cursuri online de limba germana. Tot aici vă puteti înscrieți la cursul potrivit nevoilor dumneavoastra de invatare a limbi germane. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail contact arond germankulturhaus punct ro și la numarul de telefon: 0773 973 955.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de germankulturhaus
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum trebuie să curățați interiorul mașinii pentru a opri răspândirea coronavirusului?

Este posibil să vă spălați frecvent pe mâini, dar coronavirusul se poate răspândi dacă nu …