Acasa Toate categoriile Cum sa ne amenajam corect bucataria

Cum sa ne amenajam corect bucataria

Mai mare nu este întotdeauna mai bun, mai ales când vorbim despre bucătării. Bucătăriile mici sunt de obicei spații de lucru mai eficiente decât cele mari. Spațiul și designul bun nu sunt exclusive pentru o bucătărie mare – tot ce aveți nevoie sunt câteva idei bune de decorare a bucătăriei mici, care să vă păstreze spațiul mic organizat, funcțional și frumos.

Am reunit câteva idei de decorare a bucătăriei mici, care abordează următoarele probleme cu soluții de design bune. Cele mai frecvente trei reclamații din bucătăria mică sunt dezordinea, lipsa spațiului de lucru și o bucătărie întunecată.

Dezordinea este de obicei un efect secundar al lipsei de stocare suficientă. Adesea, mai mult spațiu de stocare nu este soluția – simplificarea și decuplarea bucătăriei este. Treceți prin dulapuri și sertare (în special pe spate) și donați sau aruncați orice nu ați folosit de ceva vreme. Întrebați-vă dacă aveți nevoie într-adevăr de un instrument de cireșe sau de un feliator de ouă. După ce ați degajat dulapurile, ștergeți ghișeele stocând articolele care provoacă aglomerație vizuală.

Alegeti acum o chiuveta din granit de la Blanco prin Protege Parol si asigura-ti un plus de eleganta in bucatarie.

Lipsa spațiului de contra

Ați recuperat un spațiu de contra, dar simțiți că nu este suficient? Aceasta este o problemă obișnuită. Avem idei pentru a maximiza (și chiar a adăuga) mai mult spațiu de lucru în bucătăria mică, inclusiv un truc pentru a vă transforma modul de utilizare.

Camerele întunecate se simt mai mici, deci luminează-ți pereții cu un strat proaspăt de vopsea într-o nuanță deschisă. Dacă vă plac dulapurile bogate și întunecate, adăugați diferite tipuri de iluminat. Utilizați iluminatul sub dulap pentru a lumina zona de lucru și a vă accentua dulapurile. O iluminare bună face ca bucătăria să pară mai mare, indiferent de culoare. Încercați câteva dintre următoarele idei de iluminare:

Adăugați lămpi cu benzi LED pe rafturi și sub dulapuri pentru a lumina spațiul biroului; pur și simplu coajați, lipiți și conectați.
Înlocuiți becurile cu incandescență cu cele mai recente versiuni eficiente din punct de vedere energetic.
Alegeți lămpile suspendate care pot fi fixate pe sistemele existente de iluminare a șinelor pentru a acoperi iluminarea camerei dvs.
Înlocuiți corpurile de iluminat învechite.
Adăugați o oglindă pe peretele bucătăriei sau luați în considerare adăugarea unui backsplash oglindit pentru a reflecta lumina.

Descoperiti si gama de manere de mobila de la Protege Parol.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…