Acasa Toate categoriile Cum sa alegem conveioarele potrivite

Cum sa alegem conveioarele potrivite

Un conveior este un echipament necesar pentru orice afacere care are nevoie de procese sigure si eficiente de manipulare a marfii din punctul A in punctul B. Tehnologia din spatele acestui echipament este simpla. Totusi, alegerea doar celui mai bun si potrivit conveior poate sa fie un task greu si complicat. Alegerea in schimb a unui conveior gresit va afecta negativ afacerea ta, productivitatea si rezultatele. Astfel, echipa SKBS iti vine acum in ajutorul tau cu gama de conveioare de calitate ridicata pentru ca tu sa te asigur ca afacerea ta „merge ca pe roate”.

Sunt multe modele de conveioare din care poti alege – aici ne referim la cele cu role, cu banda sau cele cu lant. Un alt factor de care sa tinem cont este greutatea si marimea echipamentului. Cele cu role sunt foarte bune pentru produsele mai mici transportate. Au suprafață de cauciuc care poate fi nervoasă pentru a asigura o mai bună aderență înclinarea sau înclinarea. Când vine vorba de alegerea diametrului potrivit al rolelor pentru conveior, trebuie sa luam în considerare dimensiunea produsului. Întotdeauna trebuie să existe cel puțin trei role pentru fiecare articol pentru a ne asigura că are o călătorie lină, fără să se accidenteze produsele.

Conveioarele automate sunt ideale pentru oricând o afacere dorește să elimine elementul uman din transportul pieselor. Determinarea tipului de conveioare de manipulare a materialelor este cea mai potrivită pentru operațiunile dvs. necesită o privire detaliată a piesei, a nevoilor procesului de fabricație și a aspectului procesului.

Vă tot întrebați cum să alegeți sistemul de conveior potrivit? Există mult mai multe criterii decât tipul:

  Siguranță

Conveioarele de înaltă calitate au întotdeauna mecanisme de siguranță. În caz contrar, asigurați-vă că instalați protecții speciale pentru a vă proteja angajații. Nu uitați: siguranța vine în primul rând.

  Flexibilitate

Nu știți niciodată cum se va schimba linia dvs. de produse de-a lungul anilor, așa că alegeți un conveior potrivit cu module separate pentru a-l regla ușor, dacă este nevoie. Cu cât transportorul este mai larg, cu atât mai multe tipuri și dimensiuni de produse se pot acomoda.

 Intreținere

Înainte de a instala orice transportor, descoperiți planul de întreținere și cât de mult vă va costa repararea sistemului în cazul în care acesta va coborî. Alegeți soluția potrivită de transportor care este fiabilă și ușor de întreținut.

Va invitam sa descoperiti si gama de rampe de egalizare profesionale de la SKBS pentru a reduce cat mai mult diferenta de inaltime dintre podeaua rampei camionului si cea a depozitului.

www.skbs.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Flavius Noja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Pentru eleganta in casa alege fronturile din lemn masiv

Toti stim ca multa lume vrea si isi doreste o mobila de calitate in bucatarie si in casa, …