Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum iti poti integra lemnul in nuante inchise in casa ta?

Cum iti poti integra lemnul in nuante inchise in casa ta?

Intr-o casa mai moderna, se opteaza din ce in ce mai mult pentru un stil de decor care sa imbine de minune functionalitatea si eleganta. Formele clasice, moderne, propuse de sfaturile de design interior case, dar si cele mai extravagante si mai simple coabiteaza armonios. In acest cadru, singurul material care nu a parasit niciodata acest loc este lemnul.

Lemnul poseda un aspect eficient dar, vine si cu foarte mult confort si caldura pentru spatiile noastre unde traim. Tinand cont de aceasta tendinta recomandata de design interior Timisoara si care promite sa ramana de actualitate, iata cateva idei pentru a-l adopta in acest an.

Cum se poate adopta deci lemnul in nuante inchise in casa ta?

Lemnul este foarte apreciat ca un material de decor si de constructie de sute de ani. Este un material unic, unul care creeaza un microclimat minunate si care vine cu un plus de caldura pentru interioarele modern unde predomina sticla, piatra sau betonul.

Lemnul se poate combina perfect cu alte materiale naturale precum piatra. Poate da cea mai frumoasa combinatie rustica sau moderna.

 In plus, este un material foarte utilizat pentru mai multe stiluri modern, precum:

  • Decorul rustic sau modern.
  • Designul scandinav.
  • Stilul industrial si designul factory.
  • Decorul boem.

Pe langa faptul ca poate sa fie materialul principal pentru mobilier, se poate folosi si pentru a dubla peretii, tavanul sau solul. Se foloseste foarte mult si in elementele decorative.

Care sunt atuurile lemnului in nuante inchise pentru interiorul casei?

Acum cativa ani, marea popularitate a designului scandinav, ne-a permis sa redescoperim intreaga frumusete a elementelor din lemn in nuante deschise. Acesta s-a impus drept o solutie eleganta si moderna, dar si practica pentru a decora casa. In comparatie cu acesta, lemnul in nuante inchise a ramas destul de subestimat.

Lemnul in nuante inchise, este sic, este elegant si face ca o incapere sa devina mai clasica. In plus, este mai rece atunci cand vine vorba despre efectul obtinut, dar este un purtator de energie la fel de calda.

Culoarea mai inchisa  a acestui material clasic, combinata cu mobilierul mai masiv, decorat cu muluri rafinate, comode impunatoare, decoratiuni fastuoase, creeaza intr-adevar un cadru de referinta la solutii interioare design interior demne de casele istorice.

Cea mai reusita combinatie, si mai ales relevanta astazi, este combinatia dintre lemn inchis la culoare cu lemn deschis. Poti, asadar, sa combini cu succes aceste doua tipuri de materiale pentru a obtine un aspect simplu si curat cu linii clasice si, de ce nu, cu o mica nota de decor vintage. Datorita acestei combinatii, spatiul de locuit va arata extrem de cochet, curat si modern.

Iata alte sfaturi de care sa tii cont pentru a integra lemnul inchis la culoare in decorul casei:

– Combina un dulap din lemn inchis la culoare cu o culoare stralucitoare pentru a-l integra de minune in interiorul casei;

– Foloseste cea mai frumoasa combinatie de culori neutre si luminoase.

Lemnul inchis la culoare arata cel mai bine pe un perete de accent. De asemenea, lemnul inchis la culoare va pune cel mai bine in valoare un parchet mai vintage.

– Alege cu atentie tipul de lemn folosit pentru realizarea mobilierului;

– Instaleaza un dulap in nuante inchise in fata ferestrelor;

-Joaca-te cu modele si materiale pentru a favoriza integrarea mobilierului in nuante inchise;

-Conteaza pe nuanta de gri pentru a integra mobilierul din lemn de culoare inchisa;

-Combina mobilierul din lemn de culoare inchisa cu o nuanta mai deschisa;

-Ai grija la fiecare detaliu pentru a integra cu brio mobilierul din lemn de culoare inchisa.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la o firma de design interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma de design interior apartamente, case, magazine, hoteluri, sedii de companie, restaurante din Timisoara.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Consultatiile neurologice si importanta acestora in cazul afectiunilor neurodegenerative

Preventia este mult mai eficienta in cazul oricarei afectiuni medicale. Cu atat mai mult i…