Acasa Comunicate de presa Case din lemn cu tot confortul și echipamente de joacă oferite de Arcso.ro

Case din lemn cu tot confortul și echipamente de joacă oferite de Arcso.ro

Din ce în ce mai multă lume se orientează spre case în detrimentul blocurilor de locuințe. Dorința de a avea o casă, o curte și o grădină este firească, deoarece într-un mediu sănătos altfel cresc și se dezvoltă copiii. Plus, un adevărat beneficiu pentru sănătate îl constituie natura verde dimprejur.

Casele construite din lemn prind din ce în ce mai mult contur și sunt foarte căutate. Atât din punct de vedere estetic, dar și funcțional această casă oferă un confort net superior construcțiilor din alt tip de materiale.

Firma Arcso oferă doritorilor proiecte de case din lemn, ocupându-se și de construcții.

Avantajele incontestabile ale caselor construite din lemn

Pe vremuri casele trainice se făceau în exclusivitate folosind materiale naturale, extrase direct din mediul înconjurător. Lemnul era cunoscut pentru efectul benefic pe care îl avea asupra organismului. Dat fiind faptul că este un material natural, el optimizează climatul casei și, în felul acesta, nu mai apar răcelile cauzate de umiditate.

Lemnul este unul dintre cele mai bune materiale de construcție, care, întreținut corespunzător poate dura timp îndelungat. Apoi este ușor de lucrat cu el, nu radiază, se combină cu alte materiale și, în plus, poate fi reciclat, fiind un material de construcție ecologic.

Casele se ridică folosind prefabricate, care nu produc deșeuri dăunătoare și se reduce în felul acesta și termenul de predare. Casele din lemn pot fi încălzite cu un consum minim de energie, deoarece lemnul fiind un bun izolator, ține de cald iarna, iar vara aduce răcoare.

Calitatea acestor case este garantată de către echipa de la Arcso.ro, indiferent de capriciile vremii.

Case din lemn, cabane, campinguri, dar și elemente de joacă pentru copii

Pe lângă casele din lemn diferite modele care au proprietatea de a economisi energia, echipa de la Arcso.ro mai construiește și alt gen de case, cele de tipul cabane, case de vacanță sau case de tip camping. Toate acestea au un aer de eleganță atemporală, potrivindu-se perfect în peisaj. În plus, sunt primitoare și confortabile, ceea ce face sejurul sau vacanța mult mai plăcute.

Casele de vacanță au dimensiuni mai mici, diferite forme și stiluri, dar acestea adaugă farmec deoarece sunt unice. Departe de civilizație ele conferă o întoarcere în timp, la natură și la valorile autentice.

Elementele de joacă pentru copii sunt adevărate opere de artă, de tipul castelelor sau dragonilor. Acestea pot fi amplasate cel mai bine în parcuri și zone verzi.

Direct de la producător, construcții durabile din lemn pe baza proiectelor

Clienții care au decis să investească într-o casă de lemn pot alege modele din catalog, dar pot și contribui cu propriile lor idei. Ușile și ferestrele pentru interior/exterior sunt izolate termic.

Echipa de la Arcso lucrează cu autorizare și licență, pe baza unui proiect aprobat în prealabil. Comanda clientului devine valabilă după semnarea proiectului și achitarea a 40% din sumă.

Pentru întrebări suplimentare privind procesul de construcție sau pentru o cotație de preț, accesați pagina oficială Arcso.ro. Contact: office@arcso.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

In cautare de produse mediteraneene? Le gasiti in gama de oferte AlimenteAcasa.ro

Alimentatia si tot ce presupune aceasta reprezinta pilonul de baza al organismului fiecare…