Acasa Comunicate de presa Afaceri Alege un software resurse umane intuitiv pentru operațiunile de HR

Alege un software resurse umane intuitiv pentru operațiunile de HR

Managementul de personal poate fi realizat cu dificultate uneori, iar un software resurse umane vine în sprijinul departamentelor HR și al companiilor. O astfel de soluție este True HR, o aplicație complexă care digitalizează numeroase proceduri referitoare la gestionarea angajaților, administrării documentelor sau a monitorizării datelor de prezență. Eficiența și productivitatea întregii companii este îmbunătățită prin implementarea unor instrumente digitale performante și intuitive.

Software resurse umane pentru economisirea timpului

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse de un software resurse umane este referitor la economisirea timpului de lucru pentru specialiștii HR, dar și pentru angajați. Cu un sistem precum True HR, poți automatiza numeroase activități de administrare a personalului, care necesită un timp îndelungat. Prin urmare, oamenii pot aloca mai multă energie și atenție înspre alte activități care contribuie la dezvoltarea organizației. 

Un software resurse umane este o soluție completă de gestionare a documentelor, care ajută la reducerea birocrației și a materialelor consumabile folosite. În plus, o aplicație HR poate trimite notificări despre expirarea unor documente, pentru ca ele să fie actualizate în timp util. 

Dacă te bazezi pe hârtii și arhive în format fizic, poate fi complicat să fii mereu la curent cu informațille și datele despre parcursul oamenilor în companie. De exemplu, solicitările de concediu sunt mult mai greu de gestionat și procesat atunci când sunt semnate în format fizic. O semnătură electronică, integrată într-un software resurse umane, ca True HR, simplifică considerabil întregul proces.

True HR te ajută să eficientizezi procedurile interne pentru a crește productivitatea și eficiența oamenilor din companii, pentru a-ți atinge mai rapid obiectivele de business. Este un software resurse umane sigur, care poate fi accesat de oriunde și este actualizat constant cu modificările legislative. 

True HR facilitează dezvoltarea angajaților

Dezvoltarea abilităților angajaților este fundamentală pentru succesul pe termen lung al companiei. În afară de faptul că te ajută să ai o forță de muncă calificată în mai multe domenii, stimulează retenția angajaților, prin importanța acordată dezvoltării profesionale a acestora. Aplicația True HR poate fi integrată cu un modul de training, care simplifică urmarea unor cursuri de către personal și oferă o evidență a parcursului acestora.

Un software resurse umane configurabil și performant poate să mai conțină funcționalități pentru pontaj, recrutare, onboarding, evaluarea personalului, cererile angajaților sau un portal self service, care optimizează procedurile de zi cu zi dintr-o companie. Cu o astfel de soluție, angajații pot avea acces în orice moment la documente de interes cum ar fi: fluturașii de salariu, lista de beneficii, organigrama internă și alte informații utile. În ceea ce privește True HR, este o soluție cu o securitate sporită și care beneficiază de suport la cel mai înalt nivel, astfel că orice dificultăți întâmpini la utilizare vor fi soluționare cu rapiditate.

Un software resurse umane de la UCMS by AROBS, soluția pentru compania ta

Ai nevoie de o aplicație complexă pentru gestionarea resurselor umane din organizația pe care o conduci? Ia în considerare True HR, un software resurse umane cu 19 module distincte dezvoltat de UCMS by AROBS. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața soluțiilor software din România, softurile lor sunt implementate în domenii precum producție, retail, automotive, banking, IT, BIG4, servicii medicale și altele. Poți afla mai multe despre programele lor și cum pot fi utile companiei tale printr-un mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720534424.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …