Acasa Comunicate de presa Ce conditii impun clientilor lor anticariatele care se ocupa cu achizitii de carti?

Ce conditii impun clientilor lor anticariatele care se ocupa cu achizitii de carti?

O mare parte dintre anticariate au si o alta ramura de activitate, pe langa cea de comercializare de carti vechi. Este vorba despre activitatea de achizitii carti, prin intermediul careia acestea doresc sa isi atinga unele dintre principalele obiective.

Pentru ca aceasta ramura de activitate nu este una foarte cunoscuta in randul masei de oameni, anticariatele apeleaza la diferite anunturi, pe care le promoveaza, in general, in mediul online, mai ales ca tot mai multe si-au mutat activitatea pe internet.

Care sunt obiectivele anticariatelor care cumpara carti?

Principalul obtiectiv pentru care anticariatele si-au dezvoltat activitatea de cumparare de carti este dorinta acestora de a-si creste propria colectie de volume, atat in ceea ce priveste numarul, cat si diversitatea acestora.

De asemenea, un alt motiv important este si dorinta anticariatelor de a fi de ajutor. Prin intermediul anunturilor de genul „cumpar carti in regim anticariat” autorii acestora intentioneaza sa vina in ajutorul celor care sunt nevoiti sa scape de o parte din cartile pe care le detin si nu stiu cum pot face acest lucru, fara a le distruge.

Cumpar carti in regim anticariat | Achizitii carti | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

Prin urmare, vanzandu-le unui anticariat, oamenii vor putea scapa de ele obtinand chiar o suma de bani – uneori importanta – in schimbul lor, iar cartile primesc o noua sansa de a fi folosite.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecte clientii anticariatelor care se ocupa de achizitii carti?

Anticariatele care cumpara carti nu impun niciun fel de conditie vanzatorilor de carte nici in ceea ce priveste anul aparitiei, domeniul din care fac parte si nici in ceea ce priveste numarul volumelor vandute.

Totusi, cartile trebuie sa indeplineasca un singur criteriu: trebuie sa se afle intr-o stare buna, fara urme grave de uzura, pagini sau coperti lipsa ori stricaciuni cauzate de apa.

Un anticariat care si-a dezvoltat foarte mult aceasta ramura de activitate in mediul online este anticariatul Anticariat-Carti.com, a carui echipa se poate deplasa chiar pana la domiciliul vanzatorului de carti pentru incheierea tranzactiei.

Prin urmare, vanzarea de carti anticariatelor este un proces extrem de simplu tocmai pentru ca nu exista conditii de indeplinit de cagtre vanzatori.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…