Acasa Comunicate de presa Auto Alege doar produse profesionale pentru ingrijirea si intretinerea autoturismului tau

Alege doar produse profesionale pentru ingrijirea si intretinerea autoturismului tau

Orice autoturism are nevoie de ingrijire si intretinere atat la interior, cat si la exterior, pentru a arata foarte bine chiar si dupa multi ani de utilizare, dar mai ales pentru a functiona perfect. Din acest punct de vedere este foarte important ca in calitate de sofer sa acorzi maxima atentie ingrijirii autoturismului, intretinerii in parametrii optimi a acestuia, dar si in ceea ce priveste curatarea interiorului si exteriorului la intervale periodice.

Chiar daca poti sa te ocupi de ingrijirea autoturismului tau folosind produse de curatare si de intretinere universale, care sunt folosite si in propria locuinta sau pentru alte utilizari, trebuie spus ca este indicat ca intotdeauna sa optezi doar pentru produse profesionale si special concepute pentru intretinerea autoturismului.

Produse profesionale pentru interiorul autoturismului

Interiorul autoturismului are nevoie de curatare si ingrijire periodica pentru a arata foarte bine, pentru a asigura igiena optima si pentru a fi un spatiu in care sa iti faca placere sa petreci timp. Din acest punct de vedere este foarte important sa ai grija de curatarea bordului, a volanului, a schimbatorului de viteze si a geamurilor din interior, dar o foarte mare atentie trebuie acordata tapiteriei scaunelor auto.

Pentru ca tapiteria auto poate fi din diferite materiale, atunci cand urmeaza sa cauti astfel de produse pentru curatarea tapiteriei auto trebuie sa alegi solutie curatat piele auto daca vorbim despre tapiterie din piele naturala sau piele sintetica sau solutie de curatat material textil in cazul tapiteriei textile. Pentru degresare poti avea in vedere alcoolul izopropilic, iar pentru aplicarea diferitelor astfel de solutii sau detergenti este indicat sa optezi pentru bureti sau lavete din microfibre.

Mai mult, in cazul tapiteriei auto se recomanda chiar anumite tipuri de perii care pot fi folosite pentru aplicarea de solutie curatat piele auto. Toate produsele necesare pentru intretinerea si curatarea interiorului autoturismului le poti gasi in oferta magazinelor specializate in detailing auto, magazine care vand o gama diversificata de astfel de produse.

Produse profesionale pentru exteriorul autoturismului

Odata ce te-ai ingrijit de interiorul autoturismului este indicat sa acorzi maxima atentie si pentru exteriorul acestuia. In acest sens eliminarea prafului, a impuritatilor si a nisipului de pe caroseria autoturismului trebuie sa fie efectuate periodic. Iar in acest demers cea mai potrivita alegere o reprezinta polisharea autoturismului, atat la nivel de caroserie, cat si la nivelul farurilor.

Poti sa te ocupi personal de acest procedeu avand la indemana produsele necesare precum bureti avand diferite grade de abraziune si pasta de polishare. Astfel de produse de cea mai buna calitate le gasesti sub brand-ul Koch Chemie tot in magazinele specializate in produse de detailing auto. Pentru procedeul de polishare vei avea nevoie inclusiv de lavete din microfibra si de masina profesionala pentru polishare.

Indiferent daca ai nevoie de curatarea si ingrijirea interiorului autoturismului tau ori de ingrijirea exteriorului acestuia, poti apela la o firma specializata in detailing auto. Aceasta va avea grija sa folosesca produse profesionale si personal calificat pentru ca autoturismul tau sa arata impecabil.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Protezele dentare: solutia ideala pentru restaurarea zambetului

Foarte multe persoane se confrunta cu pierderea partiala sau totala a danturii. In aceste …