Acasa Comunicate de presa Media - Publicitate Carti bune de citit pentru relaxare

Carti bune de citit pentru relaxare

In ziua de azi, foarte multi oameni se intreaba cum sa reduca stresul. Se poate adopta o serie de obiceiuri care ii vor ajuta sa ramana intr-o stare buna, lucru care este fundamental pentru a duce in cel mai bun mod posibil ritmul impozant de viata la care sunt supusi, de multe ori aproape fara sa isi dea seama.

Printre aceste obiceiuri exista posibilitatea de a asculta muzica buna, de a cauta liniste, de a se plimba printr-un parc, de a-si plimba animalul de companie sau chiar de a alege cateva carti bune de citit. Lectura este una dintre activitatile de agrement care are cel mai mare efect asupra starii fiecaruia.

Cum alegi cele mai bune carti de citit?

O carte buna se alege in functie de anumite criterii, cum ar fi: titlul, cuprinsul, raportul informatie-pret si ajutorul oferit pentru indeplinirea obiectivelor cititorului.

4 carti bune de citit

Potrivit Blog.PrintreCarti.ro se recomanda urmatoarele carti:

„Orasul fetelor”, de Elizabeth Gilbert este una dintre acele carti recomandate care merita sa fie citita. Este amuzanta, cuprinde cateva lectii de teatru si prezinta si lumea glamuroasa a anilor 40. Cartea se poate citi foarte usor, iar la final va lasa cititorului un sentimente placut.

„Iubirile lui Hemingway povestite de el singur”, de A.E. Hotchner este o carte foarte interesanta in care autorul isi exprima trairile sale, trairi ale vietii uneori in nuante inchise.

Carti bune de citit | Carti recomandate  | Blog.PrintreCarti.ro

carti bune de citit

Din aceasta carte, cititorii pot afla despre viata romantica de la Paris, despre casnicia sa distrusa, despre intalnirea cu Josephine Baker, dar si despre iubirea impartasita de doua femei in acelasi timp. Mai exact este o carte plina de aventura, regrete, greseli si pierderea iubirii.

„Madame Picasso”, de Anne Girard prezinta lumea artistica franceza de la inceputul secolului XX. Urmareste de asemenea viata Evei Gouel, costumiera la Moulin Rouge. Se infiripa o poveste de dragoste intre ea si Picasso, iubirea lor fiind pusa la incercare in momentul in care ea afla ca are cancer la sani.

„Misterul Henri Pick”, David Foekinos este o carte politista, plina de umor. Prezinta lumea cartilor, despre modul in care un autor al unei carti devine vedeta, despre modalitate de functionare a televiziunilor culturale. Toate aceste aspecte sub ramura politista.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Media - Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…