Acasa Toate categoriile Nu am card de credit si vreau sa inchiriez o masina in Alba Iulia

Nu am card de credit si vreau sa inchiriez o masina in Alba Iulia

0
0

Se pare ca foarte multe companii de inchirieri masini au ramas putin in timp. Nu vor sau nu isi dau silinta sa evolueze. Din pacate, aceasta situatie este foarte des intalnita in randul oraselor mici si medii din Romania. In Alba Iulia, spre exemplu sistemul de inchirieri auto nu s-a imbunatatit deloc in ultima perioada. Si desigur, cand spunem ultima perioada, ne referim la ultimii 20 de ani. Si, credeti-ne ca sunt 20 de ani de cand nu mai fost imbunatita piata de inchirieri auto din Alba Iulia.

Nu poti inchiria o masina in Alba Iulia, daca nu detii un card de credit

In acest moment, din pacate, nu se poate inchiria un autovehicul daca nu aveti la dispozitie un card de credit. Toate companiile de rent a car din Alba Iulia aplica acest sistem fara rost.

Cititi mai departe…

De ce toate firmele de inchirieri auto din Alba Iulia inchiriaza autovehicule pe baza cardului de credit?

In momentul in care a aparut cardul de credit, acesta a fost implementat imediat in domeniul de rent din Alba Iulia. Modalitatea de plata a fost luata drept o masura extrem de utila pentru companiile de inchirieri auto. Plata serviciului de inchiriere era realizata in mod automat, iar garantia era blocata instant.

Este normal! Se intelege ca prin cardul de credit totul se realizeaza mult mai rapid. Totul functioneaza automat si nu mai este nevoie de a avea lichiditati in cadrul firmei!

Cu toate acestea este un sistem, care incurca foarte multi clienti. Conform unui studiu, mai mult de jumatate din clientii, ce pot apela la firmele de inchirieri, nu au cum sa beneficieze de acest serviciu. Si nu este ca nu vor, ci ca nu detin un asemenea card.

Daca in orasele mari, exista aceasta optiune pentru clienti,… Aici, nu exista nici o companie care sa ofere serviciul de inchirieri auto fara card de credit in judetul Alba. Abia in urma cu 3 luni a aparut o firma, care a pus la dispozitie aceasta optiune. Ceea ce este, oricum destul de tarziu.

Cati clienti nu beneficiaza de serviciul de rent a car in orasul Alba Iulia?

Anual, in Alba Iulia, sunt 300000 de turisti. Dintre acestia mai mult de jumatate nu beneficiaza de un card de credit. Astfel, acei 150000 ( reprezentand jumatate ), nu pot inchiria un autovehicul in Alba, pentru ca nu detin acest card.

Dupa cum putem observa, daca din acesti 150000, 3% ar fi clienti ce ar putea apela la serviciile de inchirieri,… Vedem ca la un calcul simplu, acesti 3% inseamna 4500 de clienti potentiali. In aceasta situatie atat firmele de inchirieri masini pierd bani. Si dupa cum vedem, sunt bani destul de multi.

In orasul Bucuresti, companiile de rent a car au inteles acest sistem si au inceput sa renunte la acest card. In prezent aproximativ 60% din aceste companii, ofera servicii de inchiriere, fara a-i impune clientului plata pe baza cardului de credit.

Care este modalitatea alternativa de plata in serviciul de inchirieri masini?

Totul este simplu! Plata serviciului de rent a car, garantia auto si orice altceva se va face prin CASH. Plata se va face la inceputul inchirierii, iar garantia auto se va lasa fizic, tot la inceput.

Ce avantaje vor aparea, daca se implementeaza sistemul de rent a car cu plata CASH in Alba Iulia?

Dupa cum ati vazut si dumneavoastra, o noua plaja de clienti vor avea acces la acest serviciu. 4500 de oameni din Alba, vor avea sansa sa inchirieze o masina. Deci, vor beneficia mai multi oameni de acest serviciu.

De asemeni, companiile de rent a car din Alba Iulia isi vor dubla cifra de afaceri. Dupa cum putem observa, este un caz in care toata lumea are de castigat. Este pacat ca firmele de inchirieri masini din Alba Iulia sa nu adopte acest sistem! Mai ales ca trebui sa ne gandim ca aproximativ toate firmele, care sunt in Alba au puncte de lucru si in orasele mai mari. Asta inseamna ca ei au adoptat deja aceasta optiune pentru clientii lor.

Nu trebuie nimic pompos, pentru a fluidiza acest serviciu. Totul va trebui facut scurt si la obiect!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de rent4u
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cum au conolizat englezii zona Statelor Unite?

In acest articol vom invata cum au conolizat englezii suprafata Statelor Unite de astazi. …