Acasa Comunicate de presa IT&C Care sunt avantajele laptopurilor?

Care sunt avantajele laptopurilor?

Tot mai multe persoane aleg sa foloseasca laptopuri second hand, ca urmare a pretului mult mai mic, in primul rand. Exista, insa, si utilizatori de calculatoare care se intreaba care sunt avantajele unui laptop in comparatie cu un calculator, pentru ca nu gasesc niciun motiv rezonabil pentru a folosi laptopuri in locul calculatoarelor de tip desktop.

Specialistii de la https://www.it-sh.ro/ ofera toate informatiile de care au nevoie utilizatorii pentru a determina daca varianta achizitionarii unui laptop este sau nu potrivita pentru ei.

Avantaje laptopuri refurbished

Cel mai mare avantaj de a avea un laptop este ca utilizatorul il poate lua cu el oriunde se duce si, in plus, nu este obligat sa lucreze langa o priza. Se pot utiliza alte retele si se poate conecta prin WLAN.

Greutatea variaza de la 1 kilogram pana la 4 kilograme sau chiar mai mult. In unele cazuri, cantitatea de RAM si hard-diskul pot fi modificate ulterior, ceea ce este foarte important. Acest lucru este adesea asociat cu un efort mai mare decat pentru un computer stand. Unii producatori nu ofera nicio garantie pentru aceste cazuri.

Trebuie ca utilizatorul sa decida inainte de a achizitiona ce dimensiune a ecranului si ce rezolutie ar trebui sa aiba laptopul dorit. Acelasi lucru este valabil si pentru tastatura. Daca este utilizat laptopul intr-un loc fix, se poate atasa alternativ un monitor si o tastatura suplimentare.

Un mare dezavantaj este atunci cand apare un defect in cazul unui laptop. Adesea, intregul dispozitiv trebuie returnat pentru analiza si pentru a repara sursa exacta a erorii. Acest lucru poate duce la costuri mari, care adesea se apropie de pretul initial.

Un laptop are mai putine porturi decat un computer de birou. Daca utilizatorul are nevoie de mai multe porturi USB, o extensie printr-un hub USB este o optiune foarte buna.

Laptopuri second hand | laptopuri refurbished | it-sh.ro

laptopuri second hand

Daca este ales un computer desktop, este nevoie de casti si de microfon pentru a comunica prin Skype sau prin Teamspeak. Cele mai bune casti au si ele un pret destul de mare, in timp ce laptopurile vin dotate deja cu camera si microfon. De asemenea, atunci cand utilizatorii aleg sa cumpere laptopuri refurbished, trebuie sa tina cont de faptul ca vor achizitiona un sistem de cea mai buna calitate la o fractiune din pretul unui dispozitiv nou.

Toate aceste avantaje si dezavantaje trebuie sa fie puse in balanta inainte de a alege produsul final. Nu este greu de ales un laptop sau in calculator, atunci cand persoana care le cumpara stie foarte bine ce anume isi doreste si ce nevoi are.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…