Acasa Toate categoriile Brazii artificiali- intre naturalete si durabilitate

Brazii artificiali- intre naturalete si durabilitate

Un brad artificial este din ce in ce mai preferat fata de un brad natural. Numeroasele posibilitati pe care le ofera un astfel de brad artificial si aspectul sau inselator de real sunt o explicatie simpla pentru acest lucru. Exista numeroase avantaje ale unui brad artificial simplu, cu lumini sau cu zapada ,fata de un brad natural.

Pomul artificial de Craciun poate fi utilizat flexibil, de exemplu in interior si in exterior, si este disponibil intr-o mare varietate de modele. Primul fiind clasicul pom de Craciun artificial verde. Acesta se gaseste in aproape toate dimensiunile de la mici la mari.

Brazii artificiali mari de Craciun pot fi pusi in propria sufragerie , intr-o galerie, intr-o zona de intrare sau intr-un hol. Exista si brazi artificiali ieftini de Craciun de pana la 100cm pe care ii puteti gasi in acest magazin online din Bucuresti, care arata bine pe pervazuri, mese sau pe rafturi . Cu decoratiunile potrivite pentru brad, un brad artificial ofera sentimentul suprem de Craciun.

Pe langa pomii de Craciun verzi, se pot gasi si pomi de Craciun cu iluminare si pomi de Craciun cu zapada. In timp ce pomii de Craciun cu LED-uri scutesc proprietarii de bataile fata de descalcirea instalatiei, pomii de Craciun acoperiti de zapada aduc un sentiment real de iarna, precum si optiuni de decorare complet noi.Acelasi lucru este valabil si pentru pomii de Craciun colorati.

Brad artificial este cuvantul magic pentru multi care cauta online un pom de Craciun frumos pentru petrecerea lor de Craciun. Avantajele unui brad artificial de Craciun sunt robustete sau longevitate, precum si curatenie.Pe buna dreptate, bradul din plastic supravietuieste multor petreceri de Craciun, ramane intotdeauna verde si nu face murdarie, deoarece nu are ace si nu aduce murdarie sau frunze in casa din exterior.

In comparatie, cu un brad natural, care pierde o gramada de ace, mult inainte de Ajunul Craciunului si ca primele ace se usuca rapid din cauza aerului cald. Pe de alta parte, in cazul unui pom de Craciun artificial, aspiratorul si matura pot ramane cu incredere departe de acesta.

Un alt punct plus, pe care multi il subestimeaza initial, este ca pomii de Craciun artificiali economisesc timp si nervi. Nimanui nu-I place sa taie un brad in mijlocul padurii, iar mai apoi sa il duca acasa cu toata greutatea acestuia.

In magazinele online, arborele artificial este adus la usa din fata casei, inainte de a fi necesar doar sa fie despachetat si asamblat cu usurinta. Pomii artificiali de Craciun vin, de asemenea, cu un suport metalic asortat, care, prin urmare, nu trebuie cumparat. Daca suportul metalic nu intra in preferintele proprietarului, se recomanda un cos de brad din ratan sau o patura de brad. 

Avantajele unor brazi artificiali de Craciun sunt:

❆ Gata cu acele, fara rasina lipicioasa

❆ Ramane intotdeauna verde (sau alb)

❆ Rezista la mai multe petreceri de Craciun

❆ Rezistent la foc, bun pentru spatiile publice

❆ Usor de asamblat si demontat

❆ Este livrat la usa casei

❆ Bun pentru persoanele alergice

❆ Selectie larga (iluminata, acoperita de zapada si multe altele)

Pomii artificiali de Craciun vor face petrecerea de Craciun un succes, deoarece copacii artificiali au aspectul de autenticitate absoluta si nu sunt in niciun fel inferiori cu bradul, molidul si pinul din padure sau pepiniera. Brazii sunt de inalta calitate din PVC si PE, care au intotdeauna urmatoarele proprietati:

❆ Forma perfecta

❆ Abundenta frumoasa si uniforma de crengute❆Inaltime potrivita si exacta

❆Inaltime potrivita si exacta

❆ Culoarea verde ca a unui brad adevarat (sau design alb sau cu zapada)

❆ Ace lungi, frumoase, moi

❆ Ramuri intarite

❆ Durabilitate pe termen lung

❆ Calitate superioara si pret atractiv

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Protezele dentare: solutia ideala pentru restaurarea zambetului

Foarte multe persoane se confrunta cu pierderea partiala sau totala a danturii. In aceste …