Acasa Toate categoriile Beneficiile dispenserelor de dezinfectare maini

Beneficiile dispenserelor de dezinfectare maini

Fie că sunteți în căutarea unor măsuri de combatere a bolilor infecțioase pentru a preveni transmiterea COVID-19 sau o modalitate ușoară de a ajuta la combaterea sezonului obișnuit de gripă, dozatoarele fără atingere manuală pot ajuta la minimizarea expunerii în unitatea dvs. Întrucât din ce în ce mai multe companii au angajați care încep să se întoarcă la serviciu ca urmare a pandemiei COVID-19, implementarea strategiilor de siguranță publică în unitatea dvs. este mai importantă ca niciodată. depozit știind că au acces la măsuri adecvate de salubrizare. Liniile directoare de siguranță recomandate de CDC includ practicarea distanțării sociale, dezinfectarea frecventă a spațiilor de lucru și spălarea consecventă a mâinilor de către angajați.

Standurile de dezinfectare a mâinilor facilitează igienizarea și sunt extrem de eficiente la uciderea virușilor precum COVID-19 atunci când sunt umplute cu spray-uri, șervețele și dezinfectante eficiente.

Componenta „fără atingere” permite un contact minim cu alte suprafețe, reducând răspândirea germenilor. Spre deosebire de dozatoarele tradiționale sau de spălarea mâinilor, o stație de igienizare fără atingere elimină riscul de atingere inutilă utilizând senzori de mișcare în locul unui buton pentru a oferi o soluție puternică de igienizare într-o acțiune rapidă și convenabilă.

Într-un cadru tradițional de spălare a mâinilor, angajații trebuie să atingă robinetul, uscătorul de mâini sau dispozitivul de igienizare pentru montarea pe perete a dozatorului. Tot acest contact suplimentar răspândește germeni în tot acel spațiu și crește șansele de transmitere COVID-19 în cadrul facilității dvs. Dispozitivul și suportul de dezinfectare fără atingere elimină acest risc eliminând atingerea inutilă.

Indiferent dacă sunt poziționate pe un suport sau pe pereți pentru dezinfectarea mâinilor, dispenserele de dezinfectant pentru mâini fără atingere sunt o modalitate convenabilă pentru angajați de a menține practicile de control igienic. Acestea pot fi amplasate în spații de lucru, birouri, camere de repaus sau zone cu trafic intens, astfel încât angajații nu vor fi tentați să treacă spălarea frecventă a mâinilor dacă presupune o călătorie la o toaletă sau la o stație de dezinfectare a mâinilor de pe cealaltă parte a facilității.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…