Acasa Comunicate de presa IT&C Aspecte de care cumparatorii de imprimante second hand trebuie sa tina cont cand fac achizitia

Aspecte de care cumparatorii de imprimante second hand trebuie sa tina cont cand fac achizitia

Atunci cand persoanele fizice sau juridice sunt nevoite sa investeasca in imprimante second hand, acestea trebuie sa ia in calcul anumite criterii pentru a nu da gres cu investitia facuta. O imprimanta este un dispozitiv util, necesar, aproape indispensabil in orice birou, atat acasa, cat si la locul de munca. Calitatea si rapiditatea imprimarii sunt doar cateva dintre cele mai importante criterii, iar timpul alocat alegerii unei imprimante second hand bune trebuie sa fie suficient de mare pentru ca si investitia sa fie de bun augur.

Criterii de achizitionare imprimante second hand

Inainte de a investi in imprimante sau chiar in multifunctionale sh, utilizatorii trebuie sa ia in calcul nu numai costul initial, care oricum este mult mai mic decat varianta noua, cat si costurile de exploatare. In acest moment, cumparatorii pot comanda din oferta magazinului online https://www.it-sh.ro imprimante la mana a doua laser sau inkjet foarte ieftine, dar si multifunctionale care includ si facilitati de fotocopiere si de scanare, fax si xerox.

Costurile de exploatare sunt mult mai importanta. La folosirea imprimantei, clientii vor avea nevoie de consumabilele necesare, cum ar fi hartia si cartusul de cerneala sau tonerul. Este foarte important de stiut ca, pentru ca o imprimanta la mana a doua sa functioneze o perioada cat mai lunga de timp si sa dea un randament foarte bun, este nevoie de cartuse originale, iar acestea nu sunt deloc ieftine.

Viteza de tiparire si calitatea textului, precum si calitatea fotografiilor sunt aspecte la fel de importante. Imprimanta laser este ideala pentru documente, pentru pagini alb-negru de text, in timp ce imprimantele cu cerneala sunt mai lente si nu tiparesc mai mult decat cateva pagini pe minut.

Imprimante second hand | Multifunctionale sh | It-Sh.ro

imprimante second hand

In ceea ce priveste imprimarea color, este important de stiut ca un model inkjet se va dovedi perfect. Imprimanta inkjet poate reproduce o gradatie de culori subtila, comparativ cu imprimanta cu laser care poate crea probleme la redarea imaginilor din cauza saturatiei culorilor.

Nu in ultimul rand, este important de avut in vedere si marimea si greutatea acestui dispozitiv, mai ales daca imprimanta este achizitionata pentru biroul de acasa. Daca este vorba despre un birou cu spatiu mic dedesubt, sau deasupra, imprimanta nu trebuie sa depaseasca acest spatiu. Daca este vorba despre o companie, imprimanta aleasa poate fi chiar multifunctionala.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…