Acasa Toate categoriile Ai auzit de pernele auxiliare Air Power? Stii ce beneficii aduc masinii tale?

Ai auzit de pernele auxiliare Air Power? Stii ce beneficii aduc masinii tale?

Masinile au devenit in zilele noastre obiecte indispensabile, care ne aduc foarte multe beneficii. Devenim mai eficienti atunci cand ne deplasam din punctul A in punctul B, avem parte de confort in permanenta, putem merge in minivacante ori de cate ori vrem, fara sa stam dupa programul mijloacelor de transport in comun si economisim timp.

Masina vine cu foarte multe beneficii, insa daca ajungem sa calculam intretinerea ei pe o perioada de un an de zile, aceasta este destul de mare. Cu toate acestea, datorita confortului pe care ni-l ofera, tindem sa credem ca merita.

Una dintre marile probleme cu care se confrunta detinatorii de masini sunt costurile din service-urile auto atunci cand masina trebuie reparata. Cauzele sunt destul de multe, una dintre ele fiind si situatia infrastructurii din Romania. Lipsa autostrazilor ne fac viata uneori un calvar. Circulam pe drumuri neasfaltate, unde gropile sunt la ordinea zilei. Fapt pentru care masina este mult mai expusa riscului de a se strica.

Desi nu putem face mare lucru in aceasta privinta, avand in vedere ca sunt aspecte care nu tin de noi – asfaltarea drumurilor sau construirea autostrazilor, incercam sa cautam solutii in avantajul nostru care ne ajute sa mai reducem din costurile detinerii unei masini. Pernele auxiliare s-au dovedit a fi destul de eficiente atunci cand vine vorba despre o durata de viata mai lunga a masinii. O astfel de perna aer vine cu foarte multe beneficii, pe care si tu le poti descoperi in randurile care urmeaza.

Pernele auxiliare vin cu beneficii importante pentru tine

Pernele auxiliare AirPower sunt fabricate din compusi de cauciuc de calitate superioara si sunt proiectate special pentru a abosorbi socurile. Acestea se pot monta foarte usor la orice marca de masina, fara sa te mai deplasezi la un service.

Echipa din cadrul site-ului perneauxiliare.ro iti vor oferi consiliere telefonica si te vor ajuta pas cu pas sa le montezi simplu si rapid. In plus, nu ai nevoie de investitii costisitoare pentru a le putea achizitiona. Cu doar 300 de lei vei primi un kit complet cu toate elementele necesare pentru a le monta.

Beneficiile pe care le aduc pernele auxiliare sunt multe. In primul rand, vei avea parte de un confort sporit atunci cand te deplasezi cu masina pe drumurile neuniforme.

In la doilea rand, iti va ridica nivelul masinii de la sol, astfel incat sa nu mai resimti atat de tare gropile.

In plus, acestea vor diminua centrul de greutate la curbe, vor echilibra masina atunci cand este incarcata masiv si va avea o stabilitate marita atunci cand o conduci cu remorca.

Un lucru important de mentionat este faptul ca pernele auxiliare nu sunt universal valabile, deci atunci cand le vei comanda vei primi consultanta telefonica din partea echipei. Acestea vor imbunatati semnificativ performantele suspensiei pe arc a masinii.

Pernele auxiliare vor rezista cel putin 3 ani de zile sau 100.000 km de rulare. Vei primi garantie pentru ele 12 luni de zile si pot fi livrate la usa ta intr-un timp scurt.

Mai multe detalii poti gasi pe pagina oficiala.

Date de contact:

0744 870 142

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

In cautare de produse mediteraneene? Le gasiti in gama de oferte AlimenteAcasa.ro

Alimentatia si tot ce presupune aceasta reprezinta pilonul de baza al organismului fiecare…