Acasa Comunicate de presa Un material calitativ cautat | Tabla neagra striata

Un material calitativ cautat | Tabla neagra striata

0
0

De ce sa cumperi tabla neagra striata

Tabla neagra striata este un material de constructie metalic din otel laminat la cald. Acest material calitativ are doua fete. Pe de o parte contine dungi proeminente, iar pe de alta parte este neteda.

tabla neagra striata

Datorita dungilor sale proeminente in asamblare, tabla neagra striata este folosita pentru a indeplini functia de material antiderapant in diverse aplicatii atat in interior cat si in exterior.

Inaltimea dungilor gasite pe o parte a acestei hartie variaza intre 1 si 2 mm.

Unde o integram

  • Locul potrivit in care poate fi instalata o tabla neagra striata este acolo unde este necesar un anumit nivel de protectie anti-alunecare. Protectia este asigurata de partea cu nervuri, care nu permite alunecarea.
  • Umezeala poate fi un real pericol pentru cei din jur, asa ca in zone precum scarile sau pasarele nu este deloc recomandat sa nu ai factor de protectie la umezeala, altfel va pune in pericol siguranta oamenilor. Folosirea acestui tip de tabla neagra striata de la magazinul online marola.ro va crea o bariera de protectie impotriva alunecarii.
  • alta zona in care tablele cu dungi proeminente pot fi foarte utile este arhitectura maritima. Acest material este necesar aici ca o bariera de protectie, deoarece contactul cu apa este permanent.
  • Nu putem uita faptul ca acest tip de tabla mai poate fi folosit pentru a construi interiorul unor masini de pompieri si ambulante.

Unde pot gasi un astfel de material calitativ?

Daca sunteti in cautare de table negre striate, le gasiti in toate marimile si preturi foarte bune in magazinul online Marola.ro. Marola.ro este un magazin online de constructii care ofera o gama variata de materiale de constructii de top. De aici se pot cumpara produse pentru amenajari exterioare, amenajari interioare, materiale metalurgice, electrice, termice, echipamente de protectie, scule, si multe alte produse de calitate folositoare pentru proiectul tau.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Explorarea Avansata pentru Sanatatea Ta: Computer Tomograf la Clinica Romgermed

In lumea moderna a medicinei, tehnologia avansata devine din ce in ce mai cruciala pentru …