Acasa Comunicate de presa IT&C Tuburi Led rezistente si durabile de LED Concept

Tuburi Led rezistente si durabile de LED Concept

0
0

Informatii de baza despre tuburi led

tuburi led

Odata cu dezvoltarea tehnologiei de la o zi la alta, s-a dezvoltat si industria producerii de tuburi led de iluminat. In acest sens, din toate unghiurile, noul concept de tuburi LED arata mai putin poluant, mai sigur si mai eficient.

Numele stipuleaza caracteristica principala a acestor tuburi LED, si anume forma. Noua tehnologie inovatoare isi mentine forma tubulara, imprumutand forma alungita din generatia anterioara de lumini neon, dar schimband tehnologia acestui proces de iluminare.

De ce avantaje te vei bucura

Tubul LED consuma cu pana la 50% mai putina energie electrica decat becurile traditionale de la inceputul utilizarii, astfel incat poate economisi o multime de facturi de energie electrica.

  • Foarte usor de instalat. Folosind soclul existent in aceasta locatie, tubul LED poate fi instalat foarte rapid si usor.
  • Timpul de amortizare a tubului LED este foarte rapid. (Aproximativ un an, aproximativ 10 ore pe zi in medie)
  • In comparatie cu lampile traditionale, tuburile LED emit mult mai putina caldura. Cu alte cuvinte, un numar mai mare de tuburi cu LED-uri vor determina reducerea considerabila a incarcarii sistemului de aer conditionat, in timp ce utilizarea lor devine din ce in ce mai mica. Din punct de vedere financiar, acest lucru va aduce economii diferite.
  • In comparatie cu lampile clasice, lumina este mult mai puternica. In plus, tubul LED se aprinde imediat si nu este necesar timp de incalzire pentru a oferi cea mai buna iluminare.
  • In Led Concept, puteti beneficia direct de tuburi LED online ieftine la pretul producatorului si va puteti bucura de cea mai lunga calitate posibila.

Este mult mai safe sa ai aceste sisteme

In comparatie cu binecunoscutele lumini clasice de neon, noul tub LED poate emite lumina fara niciun gaz in timpul procesului de fabricatie. Prin urmare, daca sunt rupte din cauza neglijentei sau pastrate in mod corespunzator dupa utilizare, nu vor provoca daune oamenilor sau mediului.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria IT&C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Certificarea ISO 9001: Standardul pentru Managementul Calitatii

Certificare ISO 9001 este un standard international recunoscut pentru managementul calitat…