Acasa Comunicate de presa Tuburi LED | O alegere smart in orice casa

Tuburi LED | O alegere smart in orice casa

0
0

De ce sa alegi tuburi led

tuburi led

Unele tuburi LED au un numar mai mare de cipuri LED incorporate in carcasa si sunt protejate de un scut acrilic. Ele sunt, de asemenea, in general mult mai luminoase decat tuburile de neon sau tuburile fluorescente traditionale, deoarece au o cantitate mai mare de elemente luminoase.

Magazinul online Led Concept ofera in continuare cele mai ieftine sisteme de iluminat de pe piata, astfel incat sa poti beneficia de avantajele pe care le ofera. Inlocuieste-ti vechile lumini de neon cat de curand si bucura-te de numeroasele beneficii pe care le ofera aceste tuburi LED!

Care sunt avantajele acestor tuburi LED?

Alegand sa iti luminezi casa sau biroul cu tuburi LED achizitionate online la un pret avantajos din magazinul de iluminat Led Concept, vei beneficia de numeroasele avantaje pe care le ofera aceasta tehnologie si nu trebuie sa ratezi nicio cale.

Aproape toate avantajele oferite de aceste tuburi LED sunt de natura financiara. Acestea sunt limitate la economii financiare semnificative care trebuie luate in considerare.

Cel mai important avantaj pe care il ofera aceste tuburi LED este economia uriasa de energie de care veti beneficia la factura de energie electrica. Tuburile LED consuma cu 50% mai putina energie in comparatie cu toate modelele neon mai vechi. Prin urmare, veti economisi multi bani.

Un al doilea avantaj important al oferirii unui sistem de iluminat cu tuburi LED este intretinerea acestuia. Se stie ca tuburile cu LED-uri au o durata de viata mult mai lunga si rezista la mai multe cicluri de aprindere-stingere decat luminile de neon obisnuite.

La fel de important, aceste sisteme de iluminat nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci sunt prietenoase cu mediul si deloc periculoase pentru oameni.

Alegeti sa va adaptati mai bine mediului, achizitionand tuburi LED

Dupa cum am mentionat anterior, fata de generatiile anterioare, noile tuburi LED nu mai contin materiale, in special gaze, care ar putea fi daunatoare omului sau naturii. Astfel de incidente pot aparea din cauza manipularii gresite sau a depozitarii neglijente si necorespunzatoare.

Cumpara si tu online de pe led-concept.ro!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

De ce sa optezi pentru un detergent pentru piatra?

Piatra naturala este o alegere populara in amenajarile interioare si exterioare, datorita …