Acasa Toate categoriile Taiere cu laser in Bucuresti-Laser Processing Romania

Taiere cu laser in Bucuresti-Laser Processing Romania

Când vine vorba de metode precise de tăiere a oțelului, nu puteți trece de tăierea cu laser. Procesul implică un fascicul focalizat de lumină laser care va arde sau vaporiza metale. Folosind procesul de prelucrare prin control numeric computerizat (CNC), frezele cu laser sunt capabile să producă tăieturi complicate și precise, cu un finisaj de calitate.

De ce este nevoie de tăiere cu laser? Odată cu creșterea rapidă a cererii de procese inovatoare de producție și producție în întreaga lume, a crescut și nevoia de tehnici de tăiere mai sigure și mai eficiente.

Care sunt avantajele serviciilor de tăiere cu laser?

Distorsiune minimă: nivelurile de precizie și calitatea marginilor obținute pe plăcile de oțel cu grosimea de până la 25 mm cu mașinile de tăiat cu laser sunt superioare metodelor tradiționale de tăiere, deoarece fasciculul laser nu se va purta în timpul procesului de tăiere cu laser.

Utilizare economică a materialului: Mașinile de tăiat cu laser vor permite tăieri înguste și cuiburi apropiate, asigurând eficiența materialului și reducerea deșeurilor

Generat de computer: întregul proces este monitorizat de programul de computer, ceea ce nu numai că face tăierea extrem de precisă, ci algoritmul asigură că aparatul nu este suprasolicitat.

Lucrați mai inteligent, nu mai greu: utilizarea unei mașini de tăiat cu laser utilizează un consum mai mic de energie, ceea ce reduce costurile de producție. Aici, la Laser Processing România, suntem o firmă de prelucrare a metalelor alimentată complet cu energie solară, care reduce costurile generale pentru noi, care sunt apoi transmise clienților noștri

Fără proces de contact: fasciculul laser nu atinge niciodată placa metalică cu care lucrează. Se topește și o taie prin căldura fasciculului. Deteriorarea plăcii este redusă la minimum, cu margini netede și scobitură mică.

Versatil: Mașinile de tăiat cu laser sunt incredibil de versatile, indiferent cât de complicat sau complex este designul dumneavoastră. Poate fi folosit pentru a arde orice, de la forme simple la modele extrem de complexe dintr-o singură piesă. Tăierea cu laser permite, de asemenea, operatorilor de mașini să taie găuri cu diametru mic, cu detalii multiple și o calitate netedă a marginii, fie în secțiune de foaie, placă, tub sau cutie.

Rapid și ușor de repetat: timpul de producție este rapid și cu timp redus pentru instalare, mașina are capacitatea de a reacționa sau de a se adapta rapid la schimbările la nevoile de producție

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…