Acasa Comunicate de presa Stil Compact Design propune placare scari interioare cu lemn

Stil Compact Design propune placare scari interioare cu lemn

Stil Compact Design este un producator renumit de scari interioare din lemn si accesorii din lemn pentru scari interioare. Pentru a veni in intampinarea tuturor acelora care si-ar dori sa se bucure de avantajele lemnului natural in propria casa atunci cand vine vorba despre scarile interioare, Stil Compact Design propune placare scari interioare cu lemn.

Cand poti apela la placare scari interioare cu lemn?

Placarea scarilor cu lemn este varianta ideala atunci cand legatura dintre parterul si etajul casei tale sau legatura dintre etaj si mansarda este facuta prin intermediul unei scari din beton sau din metal. In cazul acestori scari interioare se poate apela la placare scari interioare din lemn.

Finalizarea unei scari din beton cu trepte si contratrepte din lemn inseamna un plus important din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere al confortului. Prin urmare, daca locuiesti intr-o casa construita acum multi ani de zile si vrei sa o imbogatesti din punct de vedere al design-ului interior poti face acest lucru prin placare scari interioare cu lemn.

Conditii necesare pentru placarea scarilor interioare din beton

Scarile interioare realizate din beton trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a se putea trece la etapa de placare scari interioare cu lemn. Astfel, este foarte important ca umiditatea la nivelul betonului folosit pentru scari sa nu depaseasca 2%.

O umiditate prea mare este un risc la adresa placilor care vin folosite ca si trepte si contratrepte pentru placarea scarii. In cazul umiditatii prea ridicate, placile se pot deforma, curba sau chiar dezlipi in timp.

Pe langa umiditatea scarilor din beton, eventualele denivelari la nivelul scarilor din beton pot contribui de asemenea la deteriorarea placilor din lemn. Tocmai de aceea, inainte de placarea scarilor din beton se niveleaza eventualele suprafete denivalate si care pot pune in pericol lucrarea. Acest lucru se face prin turnarea unei sape de beton care sa atinga cota standard.

Daca vrei sa beneficiezi de placare scari interioare din beton cu ajutorul lemnului, trebuie sa stii ca profesionistii de la Stil Compact Design vor verifica starea scarilor din beton si vor propune eventuale lucrari. In situatia in care scarile sunt pregatite pentru a fi placate cu lemn, in cateva zile lucrarea va fi executata in cele mai bune conditii din punct de vedere calitativ.

Stil Compact Design – placare scari interioare pentru orice casa

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa aduci un plus de stil si rafinament in casa ta, iar lemnul este materialul care ai considerat ca lipseste din decorul casei tale, Stil Compact Design poate sa contribuie la aceasta dorinta a ta oferind servicii de placare scari interioare.

Indiferent daca vorbim despre casa parinteasca construita acum mult timp ori daca vorbim despre o casa construita mai recent si pentru care ai optat pentru scari interioare din beton sau din metal, Stil Compact Design isi asuma orice proiect de placare a scarilor interioare cu lemn de calitate superioara.

Calitatea lemnului si a montajului pentru placarea scarilor interioare este la cele mai inalte standarde atunci cand alegi Stil Compact Design. Vino acum pe scaralemn.ro pentru a afla mai multe.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Creatii Digitale
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Consultatiile neurologice si importanta acestora in cazul afectiunilor neurodegenerative

Preventia este mult mai eficienta in cazul oricarei afectiuni medicale. Cu atat mai mult i…