Acasa Comunicate de presa SPOTURI LED – O ALTERNATIVĂ OFERITĂ DE ELECTRIC CONCEPT

SPOTURI LED – O ALTERNATIVĂ OFERITĂ DE ELECTRIC CONCEPT

0
0

Multa lume prefera spoturi LED pentru ca vorbim de performanta si tehnologie moderna, iluminat economic.

O astfel de alegere funcționează în orice tip de spațiu, în orice cameră a casei. Alegerea corecta va tine cont de spatiul in care sunt instalate, fie ca este vorba de un tavan fals, de iluminatul necesar. Efectul creat este o atmosfera placuta, un spatiu confortabil. Dar trebuie să faci alegerile corecte, altfel vor fi prea puternice pentru a te deranja.

spoturi led

Una dintre cele mai frecvente greșeli atunci când alegeți un spot LED este orbirea, o afecțiune asociată cu o calitate îndoielnică sau cu puncte ultra-subțiri. Experții oferă câteva detalii despre ele. De exemplu, LED-urile care nu au o lentilă deasupra LED-ului trebuie evitate, care pot afecta împrăștierea luminii. Iar amplasarea lor poate duce la efecte neplăcute, de exemplu, atunci când sunt fixate deasupra unei zone destinate relaxării – deasupra canapelei. Este și mai rău pentru acele cazuri în care nu vorbim despre puncte care pot fi orientate.

Cele mai multe dintre ele vin cu lumină caldă sau rece, dar puteți găsi variații în funcție de alte preferințe – lumină neutră, naturală. Depinde și de scopul stabilit.

Spoturi LED pot fi folosite pentru lumina ambientală, zonele de lucru – citit, gătit etc. – sau ca lumina de accent pentru a accentua anumite piese decorative.

In plus…

Fie că vorbim de corpuri de iluminat cu LED sau chiar spoturile LED însele încorporate în tavane false, acest tip de iluminat are avantaje. Combină un design minimalist modern cu inovația și tehnologia modernă. Utilizatorii trebuie să știe că eficiența energetică este mai mare, ceea ce înseamnă în mod firesc o reducere substanțială a consumului de energie. In plus, standout-ul direct are avantajul ca se aprind imediat, permitand reglarea fluxului luminos, iar intensitatea luminii pe care o emite este aceeaşi pe toata durata de viata a spotului LED.

Lumina caldă este mai prietenoasă pentru ochi și chiar ajută la relaxare. Spre deosebire de lumina rece care dă energie, creează mai multă intimitate. Trebuie luată în considerare această diferență. Experții spun că lumina rece este mai potrivită pentru utilizare la locul de muncă, deoarece îmbunătățește vederea și vede detaliile.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Revolutioneaza Iluminatul cu Panouri LED de la LED Concept

Intr-o lume in continua schimbare, iluminatul de calitate devine o necesitate pentru confo…