Acasa Comunicate de presa Spoturi led | Cele mai cunoscute avantaje ale acestor sisteme

Spoturi led | Cele mai cunoscute avantaje ale acestor sisteme

0
0

Deja este cunoscut faptul ca aceasta tehnologie moderna amploare prin intermediul corprilor de iluminat in casele a tot mai multi romani. Gama spoturi led este din ce in ce mai cautata datorita avantajelor pe care le ofera in mod constant, dar si a faptului ca sunt mult mai eco si prietenoase cu mediul.

De ce sa alegi niste spoturi led pentru casa ta?

spoturi led

Daca de curand ai decis sa iti renovezi locuinta si esti in cautarea unor corpuri de iluminat noi sau a unor elemente cheie care sa devina punctul central al casei, articolul acesta te va ajuta in luarea unei decizii potrivite. Alege gama de spoturi led si bucura-te de o noua tehnologie care iti va imbunatati modul in care locuinta ta funcitoneaza, dar si aspectul estetic din aceasta.

Astfel, principalele avantaje pe care aceste sisteme de iluminat le ofera fac ca alegerea ta sa fie cea perfecta! Printre caracteristicile de baza ale acestora, se regasesc si urmatoarele:

  • Aceste produse te ajuta sa faci economii considerabile la factura de curent electric;
  • Nu consuma foarte multa energie in comparatie cu sistemele traditionale de iluminat;
  • Datorita tehnologiei de baza, acestea sunt foarte prietenoase cu mediul;
  • Nu contin mercur sau alte subtstante daunatoare.

In plus, se pot monta pe o baza universala, astfel ca nu vei fi nevoit sa schimbi intregul sistem de iluminat. Mai mult decat atat, acestea nu emit raze uv sau infrarosii, deci pot fi considerate o adevrata investitie, intructa durata de viata ajunge pana la 50.000 de ore.

Cum se integreaza in mod natural in casa ta aceste corpuri de iluminat?

Pritnre cele mai intalnite intrebuintari ale acestor sisteme se regasesc si faptul ca sunt extrem de flexibile si versatile. Acestea se pot monta in dreptul scarilor pentru a avea parte de un design elegant si natural.

O alta legere populara in randul clientilor nostri este amplasarea lor pe pereti. Pe timpul verii, acestea pot fi montate pe peretii piscinelor pentru o lumina cu un efect inedit.

Alege si tu gama de produse de la Electric Concept –un magazin online destinat iluminatului cu cea mai buna tehnologie existenta pe piata. Alege tehnologia eco si durabila pe care ti-o oferim!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Electric Concept iti ofera proiectoare Led foarte avantajoase

Vezi oferta avantajoasa la proiectoare LED Aceste proiectoare LED sunt aparate de iluminat…