Acasa Comunicate de presa Solutia ideala pentru a vinde colectia ta de romane fanteziste

Solutia ideala pentru a vinde colectia ta de romane fanteziste

Foarte multe persoane primesc in dar carti, ceea ce face ca in timp sa adune numeroase astfel de volume – foarte multe dintre ele sunt best selleruri si acestea pot fi vandute urmand anunturile de tipul cumpar carti Bucuresti puse de anticariate.

Pe http://www.anticariat-carti.com/ pot fi vandute toate cartile pe care o persoana le are acasa si nu doreste sa le mai citeasca, fie pentru a obtine bani pentru alte carti, fie pentru a ii folosi in alte scopuri.

Cumpar carti Bucuresti – titluri interesante de vandut la anticariate

Exista mai multe carti pe care anticariatele le cauta iar cei care au anuturi de tipul cumparam carti din toate domeniile le asteapta.

Game of Thrones

Popularitatea acestei serii a explodat in ultimii cativa ani, deci anticariatele sunt interesate de aceste carti. Persoanele pasionate, mai multe fire narative complexe, personaje care sunt mereu in pericol, cavaleri, ticalosi, vrajitori, doamne, multe persoane vor fi vor fi intragosite de aceste volume uriase. Cartea are magie, intriga, mister si multa romantism, in esenta, fiind o lume diferita de orice au intalnit pana acum.

Fratia inelului

Un inel le conduce pe toate. Lordul Intunecat si-a pus toate puterile intr-un singur inel care a fost furat de la el. Dupa ani buni in Pamantul Mijlociu, Bilbo Baggins gaseste inelul. Dupa unsprezece ani, el dispare, iar inelul devine proprietatea lui Frodo, varul sau. Astfel incepe cautarea epica de a distruge inelul si tot ce deriva din ea. Desi cartea este de mult pe piata, sunt foarte multi cititori care si-o doresc la un pret mic si cel mai bun loc in care o pot gasi sunt anticariatele online.

Cronicile din Narnia

Tara in care copiii intra prin dulap, o tara secreta cunoscuta doar Lucy, Peter, Susan si Edmund, este locul in care se desfasoara actiunea. Lucy o gaseste mai intai, urmata de Edmund si ceilalti. Acolo descopera magia si pe Aslan, Marele Leu, iar viata li se schimba pentru totdeauna. Si aceasta este o serie foarte cunoscuta, disponibila la preturi mari in librarii, motiv pentru care tot mai multe persoane o cauta la anticariate, iar anticariatele sunt interesate sa o cumpere.

Cumpar carti Bucuresti | cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-carti.com

cumpar carti Bucuresti

The Color of Magic

Ce s-ar intampla daca personajele dintr-o lume fantezista ar creste si ar descoperi ca au nelinisti si probleme moderne? Care ar fi cel mai bun job pentru un troll in oras? In aceasta carte sunt oferite raspunsurile la numeroase intrebari puse de adolescenti. Pretul cartii este destul de mare in librarii, motiv pentru care se recomanda sa fie cumparata de la anticariat.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…