Acasa Toate categoriile SKBS Romania-Rampe de egalizare

SKBS Romania-Rampe de egalizare

Când vine vorba de proiectarea rampelor de egalizare pentru instalațiile de fabricație de produse alimentare și băuturi actuale, există două opțiuni principale atunci când vine vorba de rampele de egalizare: cele care functioneaza orizontal și cele care functioneaza vertical.

Rampele de egalizare, se depozitează orizontal și sunt cele mai frecvent întâlnite în toate industriile. Acest stil tradițional de rampe există de zeci de ani și este folosit într-o varietate de facilități.

Rampele de egalizare verticale de depozitare au apărut ca o alternativă mai nouă la nivelatoarele de groapă și reprezintă o alegere mai bună pentru facilitățile de alimente și băuturi și depozitele frigorifice. Sunt alimentate hidraulic și stau în poziție verticală în interiorul clădirii atunci când nu sunt utilizate.

Ce opțiune este cea mai bună pentru unitatea dvs.? Dacă sunteți un procesator de alimente sau băuturi, o rampa verticala este probabil cel mai bun pariu. Să analizăm avantajele și dezavantajele acestui echipament pentru a înțelege de ce.

Avantajele rampelor de egalizare verticale
Există mai multe motive pentru care recomand proprietarilor de facilități de procesare a produselor alimentare și a băuturilor:

  1. Mai ușor de păstrat curat – Dacă o cutie sau o pungă se deschide și varsă produsul în timp ce se află pe o rampa de egalizare noua mizerie poate cădea în golurile dintre nivelator și beton și poate fi dificil de accesat. Designul unei rampe de egalizare pentru depozite facilitează curățarea gropii de mai jos (și descurajează dăunătorii), ceea ce este esențial pentru menținerea siguranței alimentelor.
  2. Siguranță sporită a lucrătorilor – Nivele stocate vertical creează o barieră între doc și zona furcii, ceea ce minimizează accidentele, împiedicând prinderea camioanelor furcă.
  3. Etanșare îmbunătățită a rampei – Este dificil să etanșați complet ușa docului cu un nivelator de groapă, ceea ce înseamnă că dăunătorii și aerul exterior pot intra mai ușor în clădire. Nivelatoarele verticale permit ușii aeriene să rămână închise și etanșate, ceea ce este deosebit de important pentru instalațiile frigorifice și pentru a reduce riscurile de contaminare a alimentelor.
  4. Andocare mai eficientă a remorcii – Cu un nivelator de groapă, șoferul camionului trebuie să părăsească vehiculul și să deschidă ușile remorcii înainte de a se întoarce în clădire, expunând conținutul remorcii la mediu (aer cald, contaminanți în aer, insecte, păsări) . Un nivelator stocat vertical este de obicei utilizat în combinație cu un adăpost pentru docuri, ceea ce înseamnă că șoferul camionului poate sta în cabină și pur și simplu înapoi în clădire. Un însoțitor de docuri poate deschide ușile remorcii mai târziu, când este momentul descărcării, lăsând remorca sigilată atunci când nu este utilizată. Acest proces este mai sigur și mai eficient.
  5. Întreținere mai ușoară – În general, nivelatoarele verticale sunt mai ușor de întreținut decât omologii lor orizontali. Având în vedere orientarea unui nivelator vertical atunci când este depozitat, este mai ușor pentru personalul de întreținere să acceseze „curajul” nivelatorului atunci când ceva trebuie examinat sau reparat. Un nivelator în stil groapă trebuie ridicat și accesat din exterior, ceea ce înseamnă că condițiile meteorologice ar putea împiedica întreținerea.

www.skbs.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de flaviusnoja
Arata mai multe articole din categoria Toate categoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Carpet Cleaning Services in Hammersmith

Carpets today represent both a financial and a sentimental value and therefore their destr…