Acasa Comunicate de presa Afaceri SFA – optimizează stocurile pe baza istoricului comenzilor

SFA – optimizează stocurile pe baza istoricului comenzilor

Știai că soluția SFA te poate ajuta să optimizezi stocurile pe baza istoricului comenzilor? Da, este adevărat. Folosind o astfel de soluție ai acces la istoricul comenzilor fiecărui client în parte astfel că, vei știi exact ce stoc ar trebui să ai pentru lunile următoare pentru a îndeplini cerințele clienților tăi.

Optimall SFA by AROBS se adresează companiilor de distribuție sau producătoare, cu rețea proprie de agenți de vânzări, care efectuează vizite zilnice la clienți pentru preluarea comenzilor. Optimall SFA se integrează cu programul de gestiune și contabilitate pentru a prelua toate informațiile necesare precum: nomenclator clienți, nomenclator articole, sold clienți etc.

Pentru o funcționare cât mai eficientă a soluției, aceasta este compusă din 3 elemente interconectate între ele: aplicația Back Office, aplicația mobilă și interfața cu programul de gestiune și contabilitate. Aplicația Back Office va fi instalată pe PC-ul companiei și va permite managementul terminalelor mobile. Aplicația mobilă va fi instalată pe un dispozitiv cu sistem de operare Android și va fi folosită de către agenții de vânzări cu scopul de a prelua comenzile clienților într-un mod automatizat. Interfața cu programul de gestiune și contabilitate va ajuta ca toate datele importante să fie sincronizate, toate comenzile preluate cu ajutorul aplicației mobile vor ajunge automat în programul de gestiune.

Optimall SFA este perfectă atât pentru vânzarea în regim Pre-Sales cât și pentru vânzarea în regim Van-Sales. Aceasta se interfațează  cu peste 73+ sisteme de gestiune și contabilitate.

Dacă în compania ta livrarea mărfii se realizează cu ajutorul șoferilor livratori, îți recomandăm să folosești o soluție de tip TMS, precum este soluția Optimall Logistic. Aceasta te va ajuta să optimizezi rutele șoferilor livratori și să utilizezi eficient resursele logistice.

Pentru o ofertă personalizată sau informații suplimentare despre soluțiile SFA și TMS, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Optimizează business-ul tău folosind soluțiile Optimall by AROBS!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Care sunt principalele tipuri de accesorii de mobilier și cum le alegi?

Bucătăria este inima oricărei case, iar alegerea corectă a mobilierului și a accesoriilor …