Acasa Comunicate de presa Afaceri SEOmark.ro lanseaza cursul de creare site pentru antreprenori

SEOmark.ro lanseaza cursul de creare site pentru antreprenori

Ca raspuns la nevoile micilor antreprenori care isi doresc sa isi gestioneze singuri promovarea afacerii, SEOmark.ro a creat, pe langa cursurile de promovare existente, si un curs de creare site in WordPress. Pe parcursul a patru saptamani, participantii vor invata cum sa isi creeze singuri un site de continut sau de prezentare, folosind cea mai populara platforma, WordPress.

La curs inveti sa creezi un site de la zero, astfel incat, la finalul cursului, sa poti sa iti creezi singur un site de continut sau de prezentare pentru afacerea ta. De asemenea, afli informatii despre cea mai populara platforma, despre hosting, cum iti alegi numele de domeniu, care e cea mai buna varianta de site pentru afacerea ta si multe altele.

Cursul are o durata totala de opt ore, impartite pe parcursul a patru saptamani. Astfel, participantii la curs vor avea suficient timp sa isi insuseasca si sa testeze informatiile primite la cursul de creare site.

De ce un curs pentru crearea unui site de la zero

WordPress e una dintre cele mai populare platforme, stabila si usor de folosit de catre oricine. Urmand acest curs economisesti timp si bani, pentru ca nu vei fi nevoit sa angajezi un programator sau un web designer, ci vei putea crea site-ul chiar tu. Nu este nevoie de cunoasterea limbajelor de programare sau a altor aspecte tehnice.  

In plus, primesti suportul de curs si beneficiezi de 30 de zile post curs in care vei putea contacta trainerul daca ai neclaritati legate de curs.

Vezi detalii despre curs in pagina dedicata.

Despre SEOmark.ro

SEOmark.ro este o agentie de marketing online. Principalele servicii oferite sunt: SEO, Google Ads (ex adwords), Facebook, Content Marketing, Cursuri pe zona de marketing online, Servicii de optimizare a conversiei si nu numai.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Silvestru
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Fii vigilent la volan! Află care sunt cele mai comune delicte rutiere ce îți pot afecta statutul juridic!

Pentru siguranța pe drumurile publice este esențială monitorizarea comportamentului conduc…