Acasa Comunicate de presa Afaceri QBursa – o nouă piață

QBursa – o nouă piață

Motto: “Știm ce suntem, dar nu știm ce am putea să fim. Ignoranța este blestemul lui Dumnezeu; cunosterea este aripa cu care zburăm spre cer.” – William Shakespeare.

QBursa – o nouă piață – contribuie la stimularea consumul de carte, asumându-și misiunea de a promova producătorii români, afacerile locale cu un acent pe promovarea IMM-urilor-principalul motor al economiei românești și europene.
Susținem spiritul antreprenorial, creativitatea și inovarea în afaceri.

QBursa anunță că a pus în funcțiune Bursa de carte – QBursa și, începând de astăzi, sunt disponibile accesarea serviciilor specifice Bursa de carte.

Bursa de carte este un instrument online de promovare a cererilor și ofertelor de carte, un loc de întâlnire a editurilor și librăriilor, un instrument ce facilitează distribuția și consumul de carte.

Cum functionează?

Bursa de carte va publica gratuit ofertele de carte ale editurilor, cu precădere promoțiile, ofertele speciale, ultimile apariții editoriale.

Editurile interesate vor completa un formular online ce transmite informații către un Broker de comerț. Acesta va selecta cele mai oportune oferte și le va publica pe platforma web.

În formularul online, editurile vor avea și opțiunea “doresc să fiu contactat de un broker”. Bifarea opțiunii îi va permite broker-ului să contacteze editura pentru a solicita informații suplimentare, detalii și, eventual, dacă există oportunitatea, de a face o ofertă de servicii pentru intermedierea de tranzacții distribuție carte.

Bursa de carte va publică cererea librăriilor de carte, după același mecanism.

Accesează Bursa de carte: https://qbursa.ro/bursa-de-carte/

Cezar Iulian Armașu,
cezar.armasu@cezariulian.ro                                   

București, 25.08.2020
0757577500

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Silvestru
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Incepeti viata in doi cu stil si rafinament – tendintele anului 2024 in organizare unei nunti

Va pregatiti sa pasiti intr-o noua etapa a vietii voastre, iar ziua nuntii trebuie sa fie …