Acasa Comunicate de presa Fashion Procedura de cavitatie – o procedura moderna si eficienta

Procedura de cavitatie – o procedura moderna si eficienta

0
0

Cate informatii cunosti despre cavitatie?

Dispozitivul de cavitatie este un dispozitiv inovator cu ultrasunete cu frecventa joasa (20-40 Khz), care foloseste fenomenul fizic al cavitatiei pentru a determina descompunerea celulelor adipoase, reducand astfel stratul adipos.

Pocesul de cavitatie (liposuctia virtuala) este in prezent cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si obezitatii, iar efectul sau este echivalent cu liposuctia chirurgicala.

Ce ii este recomandat pacientului ce va urma aceasta procedura

Este recomandat persoanelor care primesc terapie de cavitatie: dieta adecvata, exercitii fizice usoare si baut 2 litri de apa pe zi, toate acestea putand obtine cel mai mare efect.

Se recomanda sa nu fi fost consumata grasime cu o zi inainte de tratament, iar dieta s-a bazat doar pe alimente cu continut scazut de grasimi. La 72 de ore dupa tratament, alimentele bogate in grasimi sunt interzise.

cavitatie

Este foarte important sa consumati mult lichid (ceai sau apa neindulcita). De ce? Deoarece colesterolul si trigliceridele eliberate in timpul fiecarui antrenament vor fi excretate in ficat si rinichi. Prin urmare, aceste organe vor fi bogate in grasimi dupa ce au mancat.

Aceasta metoda de slabire este o alternativa neinvaziva, o alternativa la liposuctie. Nu se simte nicio senzatie de durere, nu are complicatii sau timp de recuperare, este ieftin si nu afecteaza activitatile zilnice ale clientului.

Ce se recomanda inainte de procedura

Procesul de cavitatie cu ultrasunete dureaza 30 pana la 90 de minute, iar aplicatorul dispozitivului este „umblat” pe piele cu ajutorul lipiciului conductiv. Pentru a obtine rezultatele dorite, sunt necesare 8-12 sedinte de tratament aproximativ la fiecare doua saptamani.

Nu este nevoie sa va recuperati dupa tratament, rezultatul (exprimat in cm pierduti) poate fi vazut din prima sectiune.

Inainte de tratament, trebuie efectuata hidratarea (trebuie consumati aproximativ 2 litri de apa) pentru a stimula efectul purificator al ficatului. Alege si tu procedura de cavitatie de la clinica de remodelare corporala Fysiogand!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Roll-up banner – un instrument eficient in promovarea serviciilor

Promovarea produselor si serviciilor este esentiala pentru succesul unei afaceri, iar roll…