Acasa Comunicate de presa Polistiren expandat | Materialul nr.1 in izolarea termica

Polistiren expandat | Materialul nr.1 in izolarea termica

0
0

Afla mai multe despre clasicul polistiren expandat

Expertii in constructii recomanda folosirea de polistiren expandat pentru izolarea peretilor exteriori ai cladirilor, dar pot fi folosite si pentru a izola acoperisurile, podelele sau tavanele cladirilor deoarece este un material stabil si nu prezinta pericole.

polistiren expandat

La Marola il gasesti polistiren expanat de 1 cm grosime si pana la 10 cm.

Caracteristica principala a acestui material denumit polistiren expandat este transferul lent al vaporilor de apa spre exterior. Din acest motiv, la instalare, expertii recomanda sa faca gauri in polistiren expandat, folosind stifturi speciali care au ca efect imbunatatirea ventilatiei sistemului de incalzire.

Este polistirenul expandat cea mai buna alegere pentru proiectul dumneavoastra?

Polistirenu expandat are multe calitati care pot beneficia de multe proiecte. Arunca o privire atenta la urmatoarele proprietati ale polistiren expandat pentru a lua cele mai bune decizii pentru succesul proiectului tau de constructie:

  • Cea mai buna utilizare a materialului numit polistiren expandat este pentru izolarea la exteriorul cladirilor. Depinde insa si de ce vrei sa izolezi, intrucat acest aspect joaca un rol important atunci cand alegi polistirenul. Nu orice grosime este potrivita pentru fiecare proiect de constructie.
  • Caracteristica importanta a polistirenului expandat este ca incetineste transferul aburului din cladire catre exterior. Pentru a imbunatati ventilatia, se recomanda panouri perforate.
  • Materialele folosite sunt de foarte buna calitate, ceea ce va garanta succesul proiectului dumneavoastra de constructie.
  • Daca aveti nevoie de ajutor, o echipa de profesionisti cu experienta este intotdeauna la indemana pentru a va oferi o linie telefonica gratuita de consultanta. Nu mai sta pe ganduri si comanda orice material de constructie de care ai nevoie de la magazinul online de materiale Marola.ro.

Proiectul dumneavoastra de constructie poate deveni realitate astazi!

Este mai bine sa folositi modele extrudate in loc de polistiren expandat?

Variantele extrudate pot fi o optiune mai buna cand vine vorba de izolarea pardoselilor, dar nu si in cazul izolatiei exterioare a cladirilor. Este o alegere destul de populara in randul consumatorilor, dar pentru ca polistirenul expandat este mai versatil si de calitate superioara decat competitorii sai, este o alegere mai buna in multe cazuri.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de sts
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Roll-up banner – un instrument eficient in promovarea serviciilor

Promovarea produselor si serviciilor este esentiala pentru succesul unei afaceri, iar roll…