Acasa Comunicate de presa La ce se refera anuntul „cumpar carti in regim de anticariat”?

La ce se refera anuntul „cumpar carti in regim de anticariat”?

Comentariile sunt închise pentru La ce se refera anuntul „cumpar carti in regim de anticariat”?
0

Internetul este un spatiu foarte vast, in care pot fi gasite informatii, lucruri si servicii dintre cele mai diverse. Tocmai aceasta diversitate este unul dintre principalele motive care a contribuit la popularitatea si rolul important pe care acesta la capatat in viata oamenilor moderni.

In periplul lor prin mediul online, unii dintre navigatori se pot intalni si un anunt de genul „cumpar carti in regim de anticariat”. Desi se intelege care este obiectivul acestui anunt, acela de a cumpara carti, multi se pot intreba la ce anume se refera regimul de anticariat, iar acest lucru urmeaza a fi lamuri in continuare.

Cum se realizeaza tranzactia in cazul anuntului „cumpar carti in regim anticariat”?

Anticariatele sunt cunoscute ca fiind comercianti de carti vechi, numai ca acestea si-au dezvoltat si o activitate de achizitii carti, prin intermediul careia urmaresc sa dezvolte propria colectie. De asemenea, cartile vechi sunt considerate si carti second hand, adica cele care au fost utilizate.

Prin urmare, anticariatele care cumpara carti se adreseaza celor care au carti pe care le-au folosit, dar acum nu le mai sunt utile si isi doresc sa scape de ele. Cea mai potrivita solutie este deci vanzarea lor catre anticariate, prin contactarea acestora si anuntarea ca exista carti de vanzare. De organizarea procesului se va ocupa o echipa de anticari de la anticariatul online Anticariat-Carti.com, unul dintre anticariatele care se ocupa cu achizitia de carti.

In plus, in schimbul acestora pot fi obtinute sume importante de bani, in functie de numarul volumelor, vechimea acestora si starea in care se afla.

Cumpar carti in regim de anticariat | achizitii carti | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim de anticariat

Ce fel de carti pot fi vandute unui anticariat?

Cu toate ca principalul obiect de activitate al anticariatelor este cartea veche, acestea cumpara carti de orice fel. Indiferent ca exista in biblioteca volume foarte vechi sau unele recent lansate, care au fost citite si nu mai prezinta interes, ori carti scolare, dictionare de limbi straine, albume de arta, toate pot fi vandute unui anticariat care cumpara carti.

O singura conditie trebuie sa indeplineasca volumele propuse spre vanzare, sa se afle intr-o stare buna, fara urme grave de uzura sau deteriorare.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Canapele extensibile cu 3 locuri de la Casa Eduard

Casa Eduard este un magazin online specializat în mobilier de înaltă calitate, inclusiv ca…