Acasa Comunicate de presa Evenimente Jocurile si bucuria la ele acasa

Jocurile si bucuria la ele acasa

In saptamana 25-30 noiembrie, Colegiul National “Elena Cuza” din Bucuresti, a gazduit un atelier de formare in cadrul proiectului Games for Active Learning– JOCURI PENTRU INVATAREA ACTIVA, proiect finantat de catre Uniunea Europeana prin programul Erasmus+.

Atelierul a avut ca tema INVATAREA  PRIN JOC. Au participat profesori din CIPRU (Dimotiko Scholeio Defteras Pano), din GRECIA (39th Primary School of Patra), din ITALIA (Istituto Comprensivo Statale „A. Pagano” Nicotera) si din AUSTRIA (NeueMittelschule der Pädagogischen Hochschule  Steiermark).

Impreuna am abordat  conceptul de jocuri in educatie, precum si modalitati de utilizare a jocurilor in cadrul lectiilor diferite, cu scopul obtinerii satisfactiei si bunastarii elevilor.

Traineri specializati au fost invitati: MIRELA DRAGU (Compania de teatru pentru copii si adolescenti) – jocuri de rol; CRISTINA PETRESCU (Ambasador Laughter Yoga) –  jocuri pentru dezvoltare personala si incluziune sociala; ANDREIA PETCU(Asociatia Learning by Teaching) – jocuri de masa – Muzeul Hartilor; FUN SCIENCE – jocuri de cooperare.

De asemenea, invitatii au asistat la ore sustinute de profesorii romani, care au folosit jocul, ca metoda de invatare, la diverse discipline.

Suntem mandri de faptul ca, prin intermediul acestui proiect, profesorii din scoala noastra isi vor dezvolta abilitatile profesionale, impartasind experiente si bune practici  cu profesori din tarile partenere.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Claudia Silvestru
Arata mai multe articole din categoria Evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Fii vigilent la volan! Află care sunt cele mai comune delicte rutiere ce îți pot afecta statutul juridic!

Pentru siguranța pe drumurile publice este esențială monitorizarea comportamentului conduc…