Acasa Comunicate de presa Afaceri Fii cu un pas înainte! Gestionează eficient inventarul cu soluția software Optimall SMIS by AROBS

Fii cu un pas înainte! Gestionează eficient inventarul cu soluția software Optimall SMIS by AROBS

Ești întreprinzător al unei afaceri? Dacă da, cu siguranță ai simțit adesea că gestiunea inventarului poate fi o provocare. Însă avem o veste bună pentru tine. Am creat soluția software Optimall SMIS, ideală pentru afacera ta, care te ajută să gestionezi ușor fiecare inventar

Inventarierea rapidă și precisă cu Optimall SMIS by AROBS

Realizarea inventarului este adesea o sarcină consumatoare de timp și resurse. Dar cu Optimall SMIS, această activitate poate fi efectuată rapid și precis. Aplicația permite utilizatorilor să genereze liste de inventar pentru una sau mai multe locații, să desemneze responsabilii de locații și să actualizeze automat listele în aplicația mobilă. 

Fiecare obiect de inventar și mijloc fix din compania va avea atribuit un număr unic de inventar, care poate fi scanat cu telefonul sau cu un dispozitiv special. Astfel, rezultatul este un inventar mai eficient, cu erori umane reduse semnificativ și rapoarte corect.

Soluție integrabilă cu orice sistem de gestiune

Un alt avantaj al soluției Optimall SMIS by AROBS este ușurința cu care poate fi integrată cu sistemele de gestiune deja existente în companie. Exportul datelor în sistemele de gestionare facilitează sincronizarea și actualizarea informațiilor. Se evită astfel erorile, pregătindu-se cu succes inventarul pentru raportările anuale. 

Optimall by AROBS îți pune la dispoziție și alte soluții software pentru succes în afacerea ta,  așa cum este aplicația SFA pentru eficientizarea tuturor proceselor de vânzare și creșterea productivității echipei.

Evidență corectă și actualizată în compania ta

Păstrarea unei evidențe precise a obiectelor de inventar și a mijloacelor fixe, dar și localizării acestora, este esențială în gestionarea inventarului. Cu soluția software, acest lucru devine o misiune ușoară. Poți urmări produsele de la recepție până la transferuri și utilizare. Rapoartele detaliate oferă o privire clară asupra tuturor activităților legate de inventar.

Scanând codurile de bare ale fiecărui obiect de inventar sau mijloc fix, se introduc cantitățile în mod automat, eliminând astfel riscul erorilor de tastare. În plus, această metodă economisește timp și mărește precizia datelor.

Așadar, software-ul Optimall SMIS este soluția perfectă pentru a gestiona eficient inventarul în compania ta. Este un instrument care îți face munca mai ușoară, eliminând procese consumatoare de timp, reducând erorile umane și asigurând o evidență corectă și actualizată. Așadar, dacă vrei să fii cu un pas înainte în gestionarea inventarului, optimizează-ți afacerea cu Optimall SMIS by AROBS!

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Utilajele de sudat tip flash-butt – pentru proiecte feroviare calitative și durabile Utila…