Acasa Comunicate de presa Fashion Extensii cusute versus extensii cu keratina

Extensii cusute versus extensii cu keratina

Atunci cand isi doresc un par mai lung sau mai bogat, femeile apeleaza la diferite artificii care le imbunatatesc aspectul fizic, unul dintre acestea fiind extensiile de par cu keratina. Acestea sunt printre primele tipuri de extensii aparute in Romania si pentru a caror aplicare se recomanda, intotdeauna, serviciile unui hair-stilist specializat.

Extensiile de par pot fi realizate atat din par uman, cat si din par sintetic sau monofibra, iar atasarea acestora se realizeaza la radacina firelor de par prin diferite metode, in functie de tipul de extensie ales: prin lipire, innodare sau cu clips.

Extensiile cu keratina sunt aplicate prin lipire, la cald, care consta in incalzirea keratinei, care apoi este modelata pe suvita de par. Acestea sunt unele dintre cele mai solicitate tipuri de extensii din salonul FreeStyleBeauty.ro, majoritatea femeilor preferandu-le deoarece sunt foarte usor de purtat, ca si cum nu ar fi acolo.

Principalele dezavantaje ale acestui tip de extensii sunt faptul ca nu pot fi refolosite, iar procesul de indepartare poate fi dificil uneori deoarece nu sunt foarte flexibile in par si se pot incalci mai usor. Totusi, daca sunt ingrijite conform recomandarilor, acestea pot fi purtate pana la 3 sau 4 luni.

Avantajele extensiilor cusute

In general, extensiile de par necesita o ingrijire similara cu cea acordata parului natural, insa trebuie sa se acorde o atentie mai mare la radacina, unde sunt prinse acestea, pentru a nu deteriora nici firul de par natural, nici extensia sau sistemul de aplicare.

Extensii cusute in 13 septembrie | Extensii de par cu keratina | FreeStyleBeauty.ro

extensii de par cu keratina

Unele dintre cele mai practice din acest punct de vedere sunt extensiile cusute in 13 septembrie, la Free Style Beauty, deoarece sistemul acestora de prindere este destul de sigur. Adica, specialistul face o impletitura cat mai stransa pe cap, pe care va fi aplicata extensia cu ajutorul acului.

Acest tip de extensii se gasesc pe trese, adica sunt cusute pe o banda. Cu o durata de viata de pana la 2-3 luni, acestea trebuie scoase dupa acesta perioada.

Partea buna consta in faptul ca sunt refolosibile, extensiile cusute oferind posibilitatea de a fi reaplicate de 2-3 ori, aplicare curata, ce se face „la rece”. Totusi, acestea nu sunt recomandate femeilor cu par fin si subtire deoarece ingreuneaza parul.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de urgențe dentare efectuate la Twin Dent

Când apare o problemă dentară urgentă, este esențial să aveți acces rapid și eficient la î…