Acasa Comunicate de presa Decorațiuni pentru întreaga casă, la prețuri accesibile, de la Traget

Decorațiuni pentru întreaga casă, la prețuri accesibile, de la Traget

Renovarea și decorarea unei case necesită în ziua de astăzi mult curaj, dar mai ales, multă imaginație. Lipsa unor meșteri serioși, praful și deranjul pe care le faci prin casă, dar mai ales, umblătura după materiale de construcții și finisaje, toate acestea te descurajează uneori chiar înainte de a începe.

Dacă ai ales totuși să faci acest pas, magazinele din rețeaua traget.ro îți vin acum în ajutor cu accesorii și decorațiuni pentru casa ta, la care nici nu te-ai fi gândit. Începând de la materiale precum vopsele sau lacuri, până la tapet sau tavane false, toate le poți găsi acum pe target.ro. Să vedem însă câteva dintre produsele pe care le-ai căutat în alte magazine, dar nu ți-au îndeplinit așteptările și pe care le poți comanda acum pe internet, într-o gamă variată și la prețuri dintre cele mai accesibile.

Perdeaua de duș – un accesoriu care poate face diferența!

Unul dintre aceste produse este perdeaua de duș. Un produs aparent banal, dar pentru care va trebui să colinzi marile hypermarketuri și magazine de bricolaj pentru a găsi ceea ce îți place. De cele mai multe ori însă, aceste magazine îți pun la dispoziție un model sau două, total insuficient dacă pentru baia ta ai folosit niște culori mai sobre, spre exemplu, în ton cu restul casei.

Pe traget.ro ai acum să alegi o perdea duș pe gustul tău, în modele dintre cele mai diferite. Poți alege din zecile de modele expuse, începând de la cele în culori simple, naturale sau transparente, până la cele imprimeuri intens colorate. Prin urmare, copiii se vor putea bucura de modele dintre cele mai viu colorate, cu figurine caracteristice vârstei, în vreme ce modelele florale sau în buline cu siguranță vor fi pe gustul doamnelor.

Atunci când alegem însă o perdea dus trebuie să mai ținem cont de câteva aspecte. Aceasta în condițiile în care o perdea pentru duș poate fi atașată atât la cabină, cât și la cada clasică pentru baie, scopul principal nefiind atât designul, cât împiedicarea stropilor de apă să se împrăștie în toată încăperea.

Din acest punct de vedere, este important să alegem atât dimensiunea potrivită, cât și un sistem de prindere care să ne avantajeze. Astfel, în multe dintre cazuri modele de perdele de duș sunt cu sistem de atașare pe șină, cu găuri, dar pe piață pot exista și perdele cu prindere cu cârlige, atunci când aceasta va fi atașată de un fir subțire din sârmă. Din experiența consumatorilor însă, perdelele cu găuri, pentru prindere pe șină, sunt cele fiabile, având în vedere siguranța atașării, cât și riscurile mici de rupere sau de destrămare a materialului din care sunt confecționate.

În orice caz, în alegerea perdelei de duș va trebui să ții cont de culoare, dimensiuni, sistem de prindere și, nu  în ultimul rând, de materialul din care aceasta este confecționată. O perdea duș trebuie, în primul rând, să se integreze perfect în decorarea băii, iar în al doilea rând să aibă capacitatea de protecție a încăperii, să nu absoarbă apa, ci să o facă să se scurgă ușor. Iar un material de calitate va trebui să îndeplinească toate aceste proprietăți.          

Traget – soluții pentru toată casa

Dacă ai ajuns la traget.ro știi sigur că ai deja câteva soluții pentru toată amenajarea casei tale. Găsești aici folie pentru parchet, dacă te bate gândul să montezi sistem de încălzire sub pardoseală, decorațiuni textile diverse, tapet, printre altele.

Mici schimbări în casa ta îți vor schimba nu doar decorul, vizual vorbind, ci și starea de spirit. Dă  viață casei tale cu produse bine alese. Traget.ro te așteaptă!

Contact: comenzi@traget.ro

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Top 3 motive pentru care sa alegi un design de interior profesional de la Studio West Concept 

Te gandesti sa-ti transformi casa pentru a se potrivi cu nevoile tale si ale familiei tale…