Acasa Comunicate de presa Cumpar carti la kg: serviciul de mare ajutor celor ce se relocheaza

Cumpar carti la kg: serviciul de mare ajutor celor ce se relocheaza

Cumpar carti la kg” este o practica ce aduce toate avantajele de partea celor ce apeleaza la anticariate in acest sens. In urma cu cativa ani, anticariatele isi exercitau activitatea exclusiv intr-un spatiu fizic, nefiind prezente multe in online. Lucrurile s-au schimbat, insa, iar astazi cei ce detin acasa o biblioteca impresionanta isi pot vinde cartile catre anticariate, indiferent de tipul sau numarul acestora, apeland la un anticariat din mediul online.

Unul dintre aceste anticariate este CumparCarti.ro, care presteaza servicii avantajoase pentru vanzator. Reprezentantii anticariatului accepta atat carti noi, cat si vechi. Un aspect important este felul in care au fost ingrijite cartile: acestea nu trebuie sa prezinte pagini/ coperta rupte sau mazgalituri. Doar in acest fel, cartile vor fi cumparate la preturi foarte avantajoase in ceea ce il priveste pe vanzator.

3 motive pentru care oricine trebuie sa raspunda pozitiv anunturilor de tipul „cumpar carti la kg”

Serviciile anticariatelor sunt astazi foarte simplu de accesat, online. Vanzatorul nu mai este nevoit sa isi transporte singur cartile si nici sa caute neincetat cea mai buna oferta din partea anticariatelor. Toti pasii tranzactiei cu carti au loc rapid, iar vanzarea propriu-zisa se intampla la locul stabilit de comun acord cu reprezentantii anticariatului.

Cumpar carti la kg | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

Cumpar carti la kg

Concret, urmatoarele 3 motive ar trebui sa convinga orice persoana care doreste sa renunte la biblioteca personala:

1. Plata pe loc

Vanzarea catre anticariate care cumpara carti reprezinta o sursa sigura si rapida de bani. Evaluatorii de carti propun un pret calculat tinand cont de starea cartii, precum si de valoarea exemplarului. Cartile rare sau semnate de catre autor vor fi intotdeauna un avantaj pentru vanzator.

Plata se face cash, pe loc, iar vanzatorul are dreptul de a refuza pretul propus.

2. Cartile ocupa spatiu

Atunci cand oamenii isi schimba locuinta, bagajele pe care trebuie sa le relocheze cantaresc enorm, ceea ce inseamna ca o biblioteca de carti ar fi inutil de luat in calcul. De aceea, lichidarea bibliotecii pare sa fie cea mai buna optiune care salveaza spatiul.

Locul castigat in casa de cei ce isi lichideaza biblioteca este destul de spatios si poate gazdui alte obiecte de mobilier, ori chiar un dressing.

3. Servicii avantajoase

Evaluatorii se deplaseaza rapid acasa la vanzator, efectueaza plata si transporta cartile la anticariat fara costuri ascunse.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Tipuri de corset la rochia de mireasa

Corsetul la rochia de mireasă nu este doar un element de susținere; este o piesă de artă c…