Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum te ajută un soft WMS să ai stabilitate în procesul de vânzări

Cum te ajută un soft WMS să ai stabilitate în procesul de vânzări


Siguranța serviciilor tale începe cu automatizarea afacerii. Numărul de cumpărături este în creștere iar ritmul de circulație al bunurilor este tot mai alert. Uneori provocările pot fi copleșitoare în vânzări și dezvoltarea companiei nu își atinge potențialul maxim dacă activitățile nu sunt gestionate eficient. O mare parte a activităților poate fi organizată prin softuri dedicate. Astfel, agenții de vânzări preiau comenzi cu aplicații mobile SFA, iar livrările se planifică prin softuri pentru optimizarea rutelor.

Prin softuri de automatizare a vânzărilor, datele privitoare la comenzi se sincronizează cu sistemul de planificare a resurselor, fiind accesibile în timp real. Dar de la preluarea comenzii până la livrare există un pas important: gestiunea produselor din depozit. În industrii precum FMCG și HoReca, produsele au un flux rapid care poate fi autmatizat, la rândul său, prin softuri WMS. Intrările, ieșirile, retururile – toate sunt gestionate într-un singur loc, transformând depozitul într-o componentă stabilă în procesul de vânzări.

3 beneficii ale unui soft WMS pentru siguranța vânzărilor

Securitate. O aplicație de tip WMS permite introducerea datelor despre stocuri pe baza codului de bare. Fiecare operator are un cont dedicat pentru a înregistra detaliile produselor, ceea ce duce la reducerea riscului de acces neautorizat la rapoarte. În plus, cu ajutorul unei aplicații WMS, depozitul companiei tale este protejat de erori și pierderi de date, astfel încât să ai acces la informații corecte în timp real.

Predictibilitate. Softul WMS îți transmite alerte când este atins pragul minim de stoc pentru anumite produse sau când acestea se apropie de expirare. Astfel, știi că produsele trebuie reîmprospătate și ești pregătit să onorezi comenzile rapid respectând standardele de calitate ale clienților.

Relația cu clienții. Vizibilitatea produselor din depozit te ajută să organizezi mai ușor stocurile, astfel încât să fie accesibile pentru operatori. În acest sens, WMS contribuie la scurtarea timpului de pregătire și livrare, dar și la evitarea erorilor de procesare a comenzilor.

Depozitul tău poate fi automatizat cu ajutorul unui soft WMS adaptat nevoilor afacerii tale. Ca să scapi de grija inventarului și a monitorizării produselor, solicită o ofertă aici. Echipa Optimall by AROBS te va contacta pentru a te ajuta să mărești productivitatea companiei printr-o soluție de automatizare personalizată.

Sursă foto: freepik.com

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Bucătărie perfectă: cele mai utile și stilate accesorii pentru mobilă

Despre bucătărie se poate spune că reprezintă inima unei locuințe: este locul în care nu p…