Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum te ajută un program resurse umane în administrarea personalului?

Cum te ajută un program resurse umane în administrarea personalului?

Gestionarea eficientă a proceselor de HR este esențială în orice organizație. Un program resurse umane, dar și o aplicatie calcul salariu sunt soluții software care te ajută în acest sens. În special într-o companie cu mulți angajați, în care situațiile complexe sunt mai des întâlnite, digitalizarea operațiunilor de administrare de personal este necesară.

Ce este un soft de HR?

Un program resurse umane este o soluție software care facilitează gestionarea întregului ciclu de viață al angajaților într-o organizație, de la recrutare și selecție până la evaluarea performanței și dezvoltarea carierei. Acesta include multiple funcționalități prin care simplifici procesele recurente de HR, printre care și preluarea pontajului. 

De asemenea, este important să acorzi atenție operațiunilor de payroll, și să identifici o soluție prin care să le realizezi cât mai rapid, dar și în siguranță. Aici intervine o aplicatie calcul salariu, cu ajutorul căreia poți stabili remunerațiile angajaților printr-un proces intuitiv.

De ce este important un program resurse umane?

O soluție pentru administrarea personalului, utilizată împreună cu o aplicatie calcul salariu, te ajută în simplificarea sarcinilor de HR și payroll.  În ceea ce privește un program resurse umane, acesta aduce numeroase beneficii organizației și departamentului de resurse umane în special. În continuare, le vom enumera pe câteva dintre acestea:

  • Te ajută să centralizezi datele angajaților: Prin utilizarea unui program de resurse umane, toate datele și informațiile legate de angajați sunt centralizate într-un singur loc, pe o platformă digitală accesibilă în orice moment. Acest lucru facilitează accesul rapid și precis la toate informațiile despre angajați.
  • Automatizezi numeroase procese: Un program resurse umane automatizează multe dintre sarcinile repetitive și consumatoare de timp, cum ar fi gestionarea datelor angajaților, colectarea și gestionarea pontajului, generarea rapoartelor și multe altele. 
  • Simplifici procesul de evaluare: Un program resurse umane permite departamentului de resurse umane și managerilor să optimizeze evaluarea performanțelor angajaților. Platforma permite furnizarea de feedback pentru îmbunătățirea activității profesionale. Astfel, iei decizii informate și în ceea ce privește măririle remunerațiilor, care pot fi gestionate dintr-o aplicatie calcul salariu.

Integrează softul de HR cu o aplicatie calcul salariu

Alături de o soluție pentru optimizarea proceselor de administrare de personal, este important să ai la îndemână un soft pentru calcularea salariilor. Prin urmare, optează pentru un program resurse umane care permite integrarea cu o aplicatie calcul salariu. Astfel, poți prelua rapid datele de pontaj în soluția de payroll, necesare pentru stabilirea remunerațiilor. Ulterior, calculezi salariile pe baza unor date precise, minimizezi erorile umane și te asiguri că angajații sunt plătiți corect și la timp. 

Beneficiază de ajutor în administrarea personalului

Dacă ai la îndemână un program resurse umane și o aplicatie calcul salariu, câștigi timp prețioș, îți reduci costurile și îți poți îndrepta atenția asupra altor aspecte importante. Îți dorești și tu astfel de soluții? Descoperă aplicațiile complexe dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll. Contactează specialiștii UCMS by AROBS printr-un mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424, și află detalii despre cum te pot ajuta.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Bucătărie perfectă: cele mai utile și stilate accesorii pentru mobilă

Despre bucătărie se poate spune că reprezintă inima unei locuințe: este locul în care nu p…