Acasa Comunicate de presa Cum se pastreaza si cum se vand cartile de anticariat?

Cum se pastreaza si cum se vand cartile de anticariat?

Comentariile sunt închise pentru Cum se pastreaza si cum se vand cartile de anticariat?
0

In general, cartile dintr-un anticariat sunt carti second hand, motiv pentru care unele dintre ele au nevoie de reconditionare pentru a putea fi citite. Cu toate aceste, anticariatele pot avea la vanzare chiar si carti noi, recent lansate pe piata.

De aceea, ingrijirea si pretul volumelor pot fi diferite de la un tip de carte la altul. Indiferent insa de tipul cartii dorite sau necesare, anticariatul reprezinta o solutie avantajoasa, atat pentru pasionatii de lectura si colectionari, cat si pentru cumparatorii de ocazie, mai ales ca ofera chiar si reduceri la cartile de anticariat.

Cum se ingrijesc si se pastreaza cartile de anticariat?

Cartile care ajung la anticariate sunt, de obicei, unele utilizate, care sunt vandute de proprietarii lor pentru care nu mai prezinta interes. Drept urmare, multe dintre ele pot prezenta semne de uzura.

Pentru a putea fi insa puse din nou spre vanzare, toate cartile trec mai intai printr-un amplu proces de verificare si reconditionare – daca este cazul. In acest fel anticariatul online PrintreCarti.ro poate garanta cumparatorilor sai ca vor primi carti care se afla intr-o stare buna, care sa nu impiedice lecturarea.

In plus, fiecare defect va influenta pretul de vanzar al unul volum, motiv pentru care pot fi gasite mai multe volume de acelasi fel, dar la preturi diferite, iar orice defect va fi mentioant in prezentarea cartii de pe site.

Reduceri la cartile de anticariat | carti de citit | PrintreCarti.ro

Reduceri la cartile de anticariat

Cum se desfasoara procesul de vanzare si organizare a reducerilor la cartile de anticariat?

Cei care doresc sa isi completeze colectia de volume cu noi carti de citit la un pret avantajos ar trebui sa aleaga cartile de anticariat, mai ales ca au posibilitatea de a le gasi si la preturi promotionale, care sunt supuse unor campanii de reduceri.

Ocazional, unele anticariate organizeaza campanii de reduceri, fie pentru anumite volume din colectie, fie pentru intreaga colectie. Astfel, cei interesati le pot comanda simplu si rapid, prin numai cateva clicuri – ca in cazul oricarei alte achizitii online – fiind livrate ulterior pana la usa casei lor.

In acest fel se pot bucura de volumele mult dorite intr-un timp scurt si la costuri foarte avantajoase.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa
Comentariile sunt inchise.

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…