Acasa Comunicate de presa Afaceri Cum au devenit companiile mai productive cu Optimall SFA by AROBS?

Cum au devenit companiile mai productive cu Optimall SFA by AROBS?

Cu o experiență în implementarea soluțiilor de optimizare a business-urilor din anul 2003, echipa Optimall by AROBS contribuie continuu la transformarea digitală a afacerilor din diverse industrii. SFA este una dintre cele mai utilizate soluții, permițând producătorilor și distribuitorilor care au o echipă de agenți de vânzări să automatizeze furnizarea produselor către colaboratori.

Cu ajutorul SFA software dezvoltat de Optimall by AROBS, managerii de vânzări pot să planifice vizitele care trebuie efectuate de către agenți la clienți chiar și pentru două săptămâni. De asemenea, sales managerii au acces la progresul comenzilor procesate, la încasări și rapoarte detaliate despre vânzări. Apoi, agenții de vânzări au acces la date despre produse, stocuri și prețuri direct din aplicația mobilă, astfel încât să înregistreze rapid comenzile la locația clienților.

Echipele de vânzări care utilizează Optimall SFA economisesc până la jumătate din timp în procesarea comenzilor

De-a lungul timpului, distribuitori din industria alimentară, a băuturilor și chiar a produselor medicale și veterinare au ales să automatizeze forța de vânzări cu ajutorul Optimall SFA. Din testimonialele clienților, s-a observat că trecerea de la procesarea manuală a comenzilor la o soluție digitală a adus beneficii nu doar departamentelor de vânzări, ci și altor departamente.

Astfel, companiile care folosesc soluția de automatizare a vânzărilor furnizată de Optimall by AROBS au acces la o imagine clară și actualizată asupra comenzilor. De altfel, s-au îmbunătățit semnificativ și timpii de procesare a vânzărilor, unii clienți mărturisind că au agenții de vânzări au economisit chiar și 50% din timp.

Pe lângă timpul economisit, și colaborarea între departamente a fost consolidată în urma digitalizării forței de vânzări. Departamentul logistic poate să pregătească mai rapid comenzile, iar vizitele la clienți sunt mai organizate. Avantajele soluției Optimall SFA aduc beneficii și în ceea ce privește stocarea informațiilor, eliminând șansele apariției erorilor umane.

Alătură-te companiilor care și-au automatizat forța de vânzări cu Optimall by AROBS

Vrei să beneficiezi la rândul tău de aceste avantaje? Soluția e la îndemâna ta – specialiștii Optimall by AROBS sunt gata să te ajute să alegi cel mai potrivit instrument digital pentru afacerea ta. Trebuie doar să îți stabilești obiectivele și să soliciți o ofertă pe adresa  optimall@arobs.com.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de Ioana Goron
Arata mai multe articole din categoria Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai frecvente afecţiuni cardiace de care copiii pot suferi

Dacă eşti părinte, sigur ești preocupat de sănătatea copilului tău, iar un aspect importan…