Acasa Comunicate de presa Sanatate Consult gratuit oferit de EXPERTOPTIC –  aflați aici mai multe informații 

Consult gratuit oferit de EXPERTOPTIC –  aflați aici mai multe informații 

Sănătatea ochilor este importantă pentru toată lumea. De aceea, este vital să ne verificăm vederea cel puțin o dată la șase luni. O verificare regulată în acest sens poate vă poate informa din timp de apariția unor afecțiuni oculare care pot avea un impact negativ asupra vederii. Există o serie de afecțiuni oculare care pot afecta sănătatea ochilor și pot duce la probleme de vedere. Printre cele mai comune afecțiuni oculare se numără miopia, hipermetropia, astigmatismul, sindromul de ochi uscat.

Deși suntem mai mereu pe fugă și nu reușim să ajungem de fiecare dată unde ne-am propus, este bine să ne prioritizăm din când în când aceste vizite. Unde mai punem că acum magazinele de optică efectuează și controale la fața locului, ceea ce înseamnă că timpul nostru este economisit pe jumătate. Unul dintre aceste magazine este EXPERTOPTIC. Aici ne putem testa vederea și totodată ne putem configura perechea de ochelari dorită sau putem cumpăra lentile de contact.

La control de la primele simptome

Multă lume se confruntă cu dureri de cap, ochi uscați și tot ce vine la pachet cu acestea. Este indicat să programați un consult în cea mai apropiată locație EXPERTOPTIC pentru a determina starea de sănătate a ochilor dumneavoastră. Cu cât amânați mai mult, cu atât riscați să vă confruntați în cele ce urmează cu simptome și mai grave. Aparatura modernă și personalul dedicat din cadrul EXPERTOPTIC vă ajută să vă verificați vederea și să “vedeți” care sunt problemele pe care le aveți.

După ce veți primi rețeta cu valorile determinate, puteți opta pentru configurarea ochelarilor sau, în funcție de preferințe, pentru alegerea lentilelor de contact. În magazinele EXPERTOPTIC veți găsi o varietate de produse, inclusiv rame pentru ochelari, soluții antiaburire și de îngrijire, astfel încât să puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru sănătatea și confortul ochilor dumneavoastră.

Rame de la branduri celebre, disponibile la EXPERTOPTIC

Atunci când alegeți ochelari, trebuie să țineți cont că aceștia fac parte din categoria accesoriilor pe care le veți purta zilnic, motiv pentru care trebuie să fie aleși cu grijă. După aspecte importante de luat în considerare sunt forma și culoarea ramei, astfel încât să nu vă ascundă trăsăturile feței. Este recomandat să optați pentru o pereche de ochelari care să evidențieze trăsăturile feței și să fie confortabili în același timp. La EXPERTOPTIC veți găsi rame de calitate aparținând unor branduri de top precum Vogue, Furla, Nina Ricci sau Police, care să vă ajute să alegeți perechea perfectă de ochelari.

Lentilele pot avea diferite filtre incorporate pentru a vă ajuta să aveți o vedere clară. Printre acestea se numără lentile fotocromatice, cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale, progresive și multe altele. Alegeți modelul dorit, iar EXPERTOPTIC se va ocupa de montarea acestora pentru dumneavoastră.

În cadrul magazinelor specialiștii se pot ocupa și de ochelarii care au nevoie de modificări, în sensul că se pot înlocui pernițe, anumite șuruburi sau alte accesorii care să favorizeze purtarea lor confortabilă.

Programați-vă online și economisiți timp!

Optați pentru consultul gratuit oferit de EXPERTOPTIC și verificați sănătatea ochilor ori de câte ori aveți ocazia.

În pagina oficială expertoptic.ro vă puteți programa la o consultație în cea mai apropiată locație. Sănătatea ochilor dumneavoastră este importantă, așadar nu mai amânați un consult ce v-ar putea spune cu ce probleme vă confruntați. EXPERTOPTIC vă stă la dispoziție cu personal specializat și cu produse calitative destinate unei vederi optime.

Date de contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de eAdvertising
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Aparatură de laborator și echipamente corespunzătoare pentru o funcționare corectă a dispozitivelor

Aparatura de laborator este, probabil, una dintre cele mai importante componente ale unei …