Acasa Comunicate de presa Sanatate Ce sunt cadrele de mers si cui se adreseaza?

Ce sunt cadrele de mers si cui se adreseaza?

Cand vine vorba despre cadre de mers, adesea acestea sunt asociate cu persoanele in varsta, pentru care deplasarea fara ajutor este un proces foarte greu, uneori aproape imposibil. Dar aceste dispozitive medicale au o utilitate mult mai mare, putand fi folosite de persoane de orice varsta, care au diferite afectiuni ale sistemului locomotor.

Care este rolul cadrelor de mers?

Cadrele de mers au rolul de a oferi sprijini si de a mentine echilibrul in timp ce persoana care il foloseste se deplaseaza pe propriile picioare.

Aceste dispozitive medicale sunt realizate, in general, din materiale rezistente dar usoare, cum ar fi aluminiul, avand patru picioare si doua manere, care permit manevrarea acestora. Pe piata, insa, exista o gama foarte variata de astfel de cadre ortopedice, care pot fi gasite sub diferite modele, cu 2 sau 4 roti, care sa faciliteze deplasarea, cu sprijin pentru brate sau cu scaun.

Este necesar ca acest cadru ortopedic sa fie ales in functie de nevoile pe care le are persoana care urmeaza sa il foloseasca. De aceea, in magazinul online TesaMedical.ro, oamenii pot gasi o gama variata de cadre de mers, la preturi foarte avantajoase.

Cui se adreseaza aceste dispozitive ortopedice?

Cu toate ca varstnicii sunt cei care le folosesc cel mai des, cadrele de mers sunt folosite si de catre persoanele care sufera de diferite probleme de sanatate care le afecteaza sistemul locomotor sau cei care au suferit fie un accident, fie o intervenie chirurgicala, si au nevoie de ajutor in recapatarea completa a functiilor locomotorii.

Cadre de mers | fotoliu rulant | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Daca initial, dupa o astfel de situatie, oamenii au nevoie de un fotoliu rulant pentru a se deplasa, ulterior acestia trebuie sa inceapa un proces de recuperare post-operatorie, astfel incat sa redevina indivizi independenti din punct de vedere fizic.

Prin urmare, cadrele de mers sunt folosite atat in cadrul unor institutii medicale, avand un rol important in terapia de recuperare, mai ales dupa accidente sau interventii cu efect asupra sistemului locomotor, cat si la domiciliu, de catre persoanele care au nevoie de ajutor pentru sustinerea echilibrului in timpul deplasarii.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Avantajele vânzării obiectelor de valoare într-un amanet local

Vânzarea obiectelor de valoare poate deveni o necesitate în anumite momente ale vieții noa…