Acasa Comunicate de presa Ce carti ar trebui sa adaugi pe lista ta de citit in acest sfarsit de an?

Ce carti ar trebui sa adaugi pe lista ta de citit in acest sfarsit de an?

Sfarsitul anului se apropie cu pasi repezi, fiind momenul pentru listele cu lucrurile indeplinite de-a lungul anului si gandirea noilor rezolutii pentru anul viitor. Totusi, nu este inca momentul in care se trage linie si se face totalul, astfel ca cei care mai au cateva titluri de cari de bifat mai au timp.

De asemenea, cei care isi doresc sa citeasca volume noi, mai ales ca in zilele libere din anotimpul rece, caldura din casa imbie la relaxare si citit, pot alege unul dintre urmatoarele titluri ale unor carti de citit in acest sfarsit de an.

  1. Iernile sufletului”, de Katherin May

Desi a fost lansata in anul 2021, aceasta carte se va dovedi a fi foarte potrivita de citit in aceasta iarna. Aici, cititorul va descoperi mai multe lectii de viata inspirationale, despre momentele dificile si perioadele grele, care sa nu mai fie percepute ca esecuri, ci ca modalitati de dezvoltare a lor.

  1. Acolo unde canta racii”, de Delia Owens

Una dintre cartile despre care s-a vorbit mult in acest an este „Acolo unde canta racii”, carte care a fost deja ecranizata si a rulat in toate cinematografele. Acest lucru o face sa trezeasca interes multor pasionati de lectura, sfarsitul de an dovedindu-se un moment potrivit pentru a o citi.

  1. Gandeste ca un calugar”, de Jay Shetty

Cei care sunt preocupati de dezvoltarea lor spirituala, pot pune pe lista cu carti de citit si volumul lui Jay Shetty, „Gandeste ca un calugar”, care a fost foarte apreciat si popular in randul cititorilor in acest an.

Avantajul este ca aceste carti, dar nu numai, pot fi gasite la anticariatul online PrintreCarti.ro, la preturi foarte avantajoase, mai mici decat preturile din librarii, lucru posibil deoarece intr-un anticariat pot fi gasite carti de orice fel, de la cele mai vechi la cele mai recent lasate.

Carti de citit | carti la reducere | PrintreCarti.ro

Carti de citit

In plus, aici pot fi gasite si carti la reducere, deoarece anticariatul organizeaza periodic campanii de reduceri, astfel incat sa poata fi gasite carti pentru toate buzunarele.

Desi lectura poate fi practicata in orice moment al anului, anotimpul rece pare cel mai potrivit pentru timpul petrecut la caldura, cu o carte in mana.

Incarca mai multe articole similare.
Arata mai multe articole de allproweb
Arata mai multe articole din categoria Comunicate de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si...

Cele mai importante accesorii pentru o rochie de mireasă

Ziua nunții tale este una dintre cele mai importante zile din viața ta, iar alegerea rochi…